Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix si naplno užívá svůj single život, ale když ho kousla fretka, museli ho sterilizovat. Snaží se pak ze všech sil najít matku jediného dítěte, které vzešlo z jeho prvního a posledního dárcovství spermatu... (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku upocená humorná (jen lehce) komedie se postupně vypracuje na solidní béčko. Zaujali 33letý herec, scénárista, režisér a producent Matthias Schweighöfer (hlavní postava Felix), 32letý Moritz Grove (Felixův bratr) a 36letý Tom Beck (Ralph). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Matthias Schweighoffer je lepsi herec ako reziser. Tuctova nemecka komedia a dlasi dokaz toho, ze nemcka kinematografia je sama o sebe  ... kadejaka, len nie prilis kvalitna   : 65 % ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jak udělat zase jinou romantickou komedii? Nechme hlavnímu hrdinovi zrasovat koule fretkou! Jo, od toho už se dá odrazit! No... tenhle film stojí na úsměvu Matthiase Schweighöfera a za to ta čtvrtá hvězda. Isabell Polak by se měla nutně začít jinak líčit. Já se bavila. Hlavní hrdina byl fešák, divnej brácha blázen tak akorát. Jasně, bylo to bláznivý tím německým způsobem, ale řekla bych, že na dost snesitelné úrovni... kratičká linka z minulosti byla hodně laciná a fakt blbě natočená. Hmm... už jsem psala, že je Matthias Schweighöfer FAKT fešák? ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Opět mě Matthias Schweighofer nezklamal. Tohle je jedna z dalších výborných německých komedií. Najdou se tu i prvky dramatu a to mi hodně sedlo. 80%. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama