Reklama

Reklama

Livin' by the Gun

USA, 2014, 90 min

Režie:

James Miller

Scénář:

James Miller

Recenze (7)

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takový odpad jsem tedy sám nečekal. Na to se nedá koukat. To není amatérské, ani ochotnické, to je prostě na hovno. Po necelé půlhodině to letělo. Nekoukatelné. ()

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Wow tak to bylo něco. Dobrovolně se přiznávám, že jsem vydržela hodinu, a dál už to fakt nešlo. Opravdu se divím, že si někdo dal tu práci a ještě k tomu dobrovolně, aby k této capovině sestavil a přeložil titulky. Nevím, jak měl být tento film myšlen, ale větší amatérismus jsem snad ještě neviděla a to možná i amatéři mají většího ducha k filmovému umění, než tady J. Miller. A pokud to měla být jakási parodie na western, tak musím říct, že víc nepovedená satira, snad ani neexistuje. ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Tú hlavnú hrdinku by som najradšej umlátil lopatou, aby sa na ňu mohlo pozerať. Keby v tom hral Kostner a použili lepšiu kameru... tú lopatu by som si aj tak pripravil... ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude horší. Celkem dobrý námět a hudba. Zbytek slabý. Kdyby v tom hrál Costner a použili lepší kameru, vypadaly by komentáře jinak. ()

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Livin' by the Gun (Akční / Western) - miluji westerny, ale tady si z nás "režisér" James Miller a představitel hlavní postavy Tommy Admire udělali kozy...Nedoporučuji, odpad ! ()

Reklama

Reklama