Reklama

Reklama

Dead of the Nite

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Horor? No možná. Dalo by se říci, že film opravdu slouží k vyděšení nebohého diváka, ale asi ne tak jak tvůrci zamýšleli. Parodie? dost určitě, ale nevtipná. Odpad! jak vyšitej. Tony Todd to nevytrhne.0% ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

...už Tony bol výkričníkom a tušenie sa potvrdilo. Bolo to fayn, tu a tam aj strašideľné, aj zelenkavá nabehla a mala som strach o osud tej druhej zľava a jej osud mi nebol ľahostajný, lebo som sa stotožnila s yey karakterom. Bacha-editujem - Todddy padddá a padddá a...minule možno ohodnotím. ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Dead of the Nite“ je prostě jen další found footage, které naprosto ničím nevyniká, jede ve stejných kolejích jako mnohé jiné filmy tohoto ražení. Tohle už se jednoduše nedá. Hororoví režiséři ale ještě dlouho budou hrát na to, že tohle je subžánr, který má smysl, protože ono je to skoro nic nestojí, a to do toho počítám i úsilí, které je stojí vymyslet příběh. Ten se dá zvládnout v podstatě za pochodu. Stejně to herectví většinou vypadá jako improvizace. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

1* za Tonyha Todda, on tam vniesol na začiatku trocha zábavy, potom už ale len hrozná nudaaaaaaaaaaaa, vystriedaná slabkou akciou a extrémne stupídnym rozuzlením v duchu vrahom je záhradník. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Skupinka mladých, ktorí by radi natočili prelomovú TV show, dorazí do sídla kde sa údajne nachádzajú duchovia. Ráno sú všetci zmasakrovaní, čo sa polícia snaží objasniť s pomocou výpovede správcu sídla a nahrávok, ktoré tu po nich ostali. Asi tak 10% filmu je uchádzajúcich, normálne natočených a pozerateľných, najmä kvôli prítomnosti Tonyho Todda. Ostatných 90%, vrátane samotného masakru, je však nekvalitný, smiešne chabý a príkladne nezvládnutý found footage, ktorý sa vlastne ani neoplatí pozerať. Slabá 1*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama