Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako každý pátek, Henri vyžene poslední klienty ze své hospody a společně se sestrou čekají na zbytek rodiny... Měla to být oslava narozenin, ale vše se zkomplikuje, a začne koloběh narážek, vtípků i hádek mezi sourozenci, za přítomnosti flegmatického číšníka, který se tu a tam snaží situaci urovnat. (yolana)

Recenze (6)

yolana 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie /s komplikovaným a všem dobře známým tématem rodinných vztahů/, která stojí hlavně na perfektních hereckých výkonech a scénáři. Od začátku až do konce se film odehrává vpodstatě na jednom místě, nemění se ani herci, a přesto jsem se nepřetržitě bavila a soucítila skoro s každou z postav. ()

d-fens

všechny recenze uživatele

ocenenia : Montréal World Film Festival 1996 - Špeciálna veľká cena poroty (spolu s filmom "Nemuru otoko"), Cena divákov ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Rodinný průvan není klasická francouzská komedie, je natolik černá, drsná a smutná, že bych ji klidně přiřadila na sever Evropy. Nejvýraznější ze všech aktérů je Frot, její Yolande přijímá nádherně trpně dary k narozeninám. A pak si všichni všechno vyčtou, zavzpomínají na staré křivdy a příběh opustí aktéry ve stavu takového napětí, že by se divák vůbec nedivil, kdyby tvůrci záhy natočili pokračování. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama