Reklama

Reklama

Vhodné chování

  • Velká Británie Appropriate Behavior
Trailer

Obsahy(1)

Shirin, bisexuální mladá žena z konzervativní perské rodiny, se snaží zjistit, proč jí její poslední vztah nevyšel, zatímco se v reakci na nedávné zásnubní oznámení svého bratra uchyluje k tichým aktům vzpoury. Pro Shirin není vůbec jednoduché být součástí dokonalé perské rodiny. Přijetí se jí nedostává nikde - rodina nemá o její bisexualitě ani ponětí a Shirinina bývalá přítelkyně Maxine nedokáže pochopit, proč jim to prostě neřekne. Dokonce ani šestiletí chlapci ji v její hodině filmové tvorby nedokáží vnímat déle než jednu sekundu. Poté, co rodina oznámí bratrovy předem domluvené zásnuby s dobrou partií z Iránu, se Shirin v rámci své soukromé vzpoury vrhne vstříc pansexuálním dobrodružstvím, přičemž se snaží přijít na to, proč její vztah s Maxine nevyšel. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

JannieMc 

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Bylo to chytré, vtipné a ze života...mělo to styl, inteligenci a myšlenku...a navíc to, čemu rozumím. Great, almost brilliant! =´) ()

Akaja 

všechny recenze uživatele

Stříhání kalhotek mohlo vést k dobré rvačce, velká škoda, že na ni nedošlo. A latexový obleček teda nic moc... ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Taková lehkonohá, zjednodušená a ukrutně hipsterská indie variace na Život Adele mixnutá chronologickými hrátkami z Blue Valentine. Jako plus beru, že po zhruba půlhodině, kdy mě film aktivně otravoval stokrát viděným a typickými přechytralými dialogy jsem se do toho nakonec dokázal dostat a začalo mě to bavit. Btw. s íránsko-americkými režisérkami se roztrhl pytel nebo co :) Pokud vás neláká LGBT tematika nebo nejste blázni do indie scény, tak s klidem vynechejte tohl patří mezi ty kousky na které brzy zapomenete. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama