Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (584)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Až tolik mě to nezaujalo. Hlavně ten začátek filmu a to poznávání Jess bylo takové nezáživné. Ale pak ta akce se sázením na stadionu ta byla dost dobrá. Druhá polovina filmu se pak točila kolem dalšího podvodu, to bylo celkem zajímavé, ale všechno to kazili pomalé romantické scény Nicka a Jess. Ale konec vymysleli pěkně, tolik podfuků najednou, to jsem nečekal. Jinak ale podobní Podfukáři z roku 2013 byly daleko lepší. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je vážně super vidět Willa Smithe po strašně dlouhé době v jeho staré dobré hláškující formě. Fakt už si mi chyběl, Wille. I na dalších frontách ale vládne spokojenost. Dostáváme totiž překvapivě hodně svižný podfukářský film, jichž je v současnosti jako šafránu. Některé scény jsou navíc až překvapivě nápaditě a výtečné vypointované (scéna na fotbale nemá chybu). Jen škoda, že v druhé polovině jsou podfuky nahrazeny zcela normální romancí, která úvodní hodinku malinko poškozuje. Jelikož to však mezi Willem a nehorázně sexy Robbie skvěle jiskří, dá se to snadno prominout. Příjemné překvapení. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Žádné dostupné aktuální pecky nejsou k sázce pro jistotou, a proto jsem volila stylem volby indícií. Zde je tou pravou devízou Will, jelikož jsem ho dlouho v ničem novém neviděla, nějak to lajdá kluk ušatá. Musím uznat, že nám poněkud vy(do)zrál, zahrál to dost dobře do autu až i já mu skočila na špek, takže jen jemu uděluji řád zlaté hokejky za výherní zásah do branky. Jinak bych celkově amorální téma musela shodit do koše, možná i proto, že nějak nejsem nastavená na radost z umění okrádat lidi bez rozdílu a zároveň ještě prožívat nefalšovanou lásku s opravdovými city. Blbou bloncku rozebírat raději nebudu.;-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Konšpiračno-intrigárske predstavenie prvej ligy! Námet je neskutočný, nepredvídateľný a aj napriek tomu, že miestami si budete myslieť, že viete, čo sa stane v nasledujúcej scéne, tak tvorcovia vám túto domnienku veľmi rýchlo zrušia. Štýlová ukážka toho, že aj originalita má v hollywoodskom mainstreame ešte svoje miesto, čo vo filmoch podobného typu je už skôr výnimkou ako pravidlom, nech sa tvorcovia snažia sebe-viac. Film funguje v niekoľkých rovinách, tá heist pointa je znamenitá a je veľkým lákadlom, pretože podobné filmy sa netočia každý deň. Potom tu máme vzťahové limonády, ktoré na prvý pohľad brzdia film a ja som si v polke filmu hovoril, že tie dramaticko-romantické džúsy si mohli naozaj odpustiť. Avšak aj tu sa potvrdilo, že nie všetko je tak, ako sa na prvý pohľad zdá. V prvej polovici je film zábavnejší, funguje viac spôsobom klipov a jednotlivých scén, než príbehu samotného, čo sa v druhej preklopí a film dostáva kontúry a všetko do seba pekne zapadá. U mňa spokojnosť! 80%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Jůůůů, Vilíku, ty mi saháš na kundu! No konečně!!!“ „Ale kdepak, nedělej si plané naděje, snažím se ti šlohnout šrajtofli a jen odvádím pozornost.“ Čorkaření s panem Kovářem je veskrze sympatické a zábavné, až je mu člověk schopen odpustit i to, že je skoro totálně vykradené ze všech možných štípacích filmů, a dokonce i těch pár mimořádně projímavých momentů trampot s kýčovitou fixací na pochvu. Zvraty jsou sice předvídatelné, avšak milé, a těch zvratků tam zase tolik nebylo. Vidíš, Vilíku, učím se rychle. Když jsi mi tam šmátral, stáhla jsem ti s ní z ruky prsten a vůbec nic jsi nepoznal!“ „Ale poznal, a byly to hodinky! Jo, a na, tady máš zpátky dělohu :-I.“ ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Šlo o první film Willa Smithe (Nicky) s označením R (tedy přístupný osobám mladším 17 let pouze za doprovodu dospělé osoby), od uvedení snímku Mizerové II (2003). (Dio_Padre)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama