Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (584)

genetique 

všechny recenze uživatele

Konšpiračno-intrigárske predstavenie prvej ligy! Námet je neskutočný, nepredvídateľný a aj napriek tomu, že miestami si budete myslieť, že viete, čo sa stane v nasledujúcej scéne, tak tvorcovia vám túto domnienku veľmi rýchlo zrušia. Štýlová ukážka toho, že aj originalita má v hollywoodskom mainstreame ešte svoje miesto, čo vo filmoch podobného typu je už skôr výnimkou ako pravidlom, nech sa tvorcovia snažia sebe-viac. Film funguje v niekoľkých rovinách, tá heist pointa je znamenitá a je veľkým lákadlom, pretože podobné filmy sa netočia každý deň. Potom tu máme vzťahové limonády, ktoré na prvý pohľad brzdia film a ja som si v polke filmu hovoril, že tie dramaticko-romantické džúsy si mohli naozaj odpustiť. Avšak aj tu sa potvrdilo, že nie všetko je tak, ako sa na prvý pohľad zdá. V prvej polovici je film zábavnejší, funguje viac spôsobom klipov a jednotlivých scén, než príbehu samotného, čo sa v druhej preklopí a film dostáva kontúry a všetko do seba pekne zapadá. U mňa spokojnosť! 80%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Hlavním kladem tohoto filmu je to, díky čemu je paradoxně na konci předvídatelný - zvraty. Prvních pár si užíváte, ale pak si přece jen dáte dvě a dvě dohromady, takže to finále už nepůsobí tak, jak by mohlo. Nicméně tohle je má jediná výtka vůči tomuto jinak překvapivě povedenému filmu, který má hodně povedenou ústřední dvojku (mezi Willem a Margot to jiskří, další důvod proč se těšit na Suicide Squad a díky svižnému tempu skoro žádná hluchá místa. 80 %. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Focus má jednu veľkú devízu: je zábavný a v heist zvratoch nepredvídateľný. A je vizuálne krásny. Kostýmy, výprava, všetko má šmrnc vypiplaného glamouru. Will s Robbie sú fajn, pointa scény na americkom fotbale TOP. Akurát finále to snahou urobiť posledný a najväčší nečakaný zvrat prepáli za hranice dôveryhodnosti. Menej by bolo viac. Napriek tomu dávam štyri hviezdy. Pretože ma film príjemne prekvapil, čo je pri hollywoodskom mainstreame s nijak vysokými ambíciami vzácne. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Jůůůů, Vilíku, ty mi saháš na kundu! No konečně!!!“ „Ale kdepak, nedělej si plané naděje, snažím se ti šlohnout šrajtofli a jen odvádím pozornost.“ Čorkaření s panem Kovářem je veskrze sympatické a zábavné, až je mu člověk schopen odpustit i to, že je skoro totálně vykradené ze všech možných štípacích filmů, a dokonce i těch pár mimořádně projímavých momentů trampot s kýčovitou fixací na pochvu. Zvraty jsou sice předvídatelné, avšak milé, a těch zvratků tam zase tolik nebylo. Vidíš, Vilíku, učím se rychle. Když jsi mi tam šmátral, stáhla jsem ti s ní z ruky prsten a vůbec nic jsi nepoznal!“ „Ale poznal, a byly to hodinky! Jo, a na, tady máš zpátky dělohu :-I.“ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ještě včera bych sám nevěřil, že zajdu do kina na film s popiskem Komedie/Krimi/Romantický/Drama a dnes mám chuť zajít na film znova, protože od Kingsmana jsem zábavnější film letos neviděl. Neuvěřitelně vtipné, zábavné, skvěle zahrané, velmi chytře napsané a sakra stylové. Celý film je jeden velký podfuck, který vyjebává jak se všemi ve filmu, tak i s divákem a skvěle to filmu vychází. Celá organizace funguje více než zdařile, Will Smith zde odvádí ultimátní herecký výkon, takhle ve formě si ho nepamatuji a závěrečný zvrat je jeden z nejlepších, co jsem kdy měl možnost vidět. Adrenalinová věc do které se okamžitě vžijete a film si ihned zamilujete. Krásnější a zábavnější film týkající se zlodějiny, kapsářství a podvodů jen tak nenajdete. Skvost. 100% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Nicky (Will Smith) používá Nokii Lumia 1020 s operačním systémem Windows Phone 8.1. (Lucas87)
  • Když byla do role Jess obsazena Margot Robbie, Will Smith (Nicky) a jeho manželka Jadoa ji googlovali. Když viděli její fotky, poslala prý manželka Willa rovnou do posilovny. (TotalFilm.cz)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama