Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (584)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ničím extra výrazná oddychovka na nedělní odpoledne. Všechny oběti z davu se v tom filmu chovají jako totální ignoranti (nikdy mi nic neukradli, Praha člověka naučí), divák od začátku ví, jaké bude finále (Smith to vykecá na druhý véče), a Margot nakonec ani neukáže kozy. No a co, že už jsem je viděl? Sem prostě naštvanej. Ještě, že to má tak sexy heistovskou režii, jinak bych šel klidně ještě níž. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice už jsem viděl spoustu lepších podvodnických kriminálek, ale ani tahle nebyla špatná. Vedle solidního obsazení může film sázet i na nepředvídatelnost, což se dnes obvzláště cení a také se mi líbilo, že řetězec zvratů, který přišel v závěru, měl hlavu i patu. Čemu se Focus nevyhnul jsou hluchá místa, kterých je na můj vkus trošku moc a některé dialogy mezi oběma hlavními představiteli jsou ubíjející, ale na druhou stranu na Margot Robbie se docela dobře kouká, tak se to dalo přežít. Celkově slušná práce. 70% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Já napálím tebe, ale ještě, než na to přijdeš, zjistím, že to samé jsi udělal i ty mě. A ještě mému bráchovi a pro jistotu i psovi. Pojďme klamat, pojďme okrádat. Přehlídka luxusu je solidní (člověk by si chtěl aspoň sáhnout), dialogy mezi nestárnoucím egomanem Willem Smithem a dravou Margot Robbie (na tu by si člověk taky rád sáhnul) nešustí papírem, scénář vše staví na nepředvídatelnosti, jednotlivé twisty divák zkousne a některé i dokonce výrazně ocení, poslední minuty už ale dřou, až to bolí. Ona nepevná půda pod nohama láká, tvůrci filmu si hrají, ale nepovažují diváky v sále za hňupy. A s nějakými morálními otázkami si samozřejmě hlavu nelámou. Dvojka Glenn Ficarra a John Requa natočila Bláznivou, zatracenou lásku, jejíž disk jsem si hned koupil, tady ho přenechám jiným. Tenhle vizuální náboj sice táhne, něco ke spokojenosti však chybí. Dialogy mezi Robbie a Adrianem Martinezem výborné. Oddechovka ano, žánrová klasika se z výsledku ale nestane. Silné tři, slabší čtyři!! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je až komický pozorovat Willa Smithe, jak stárne asi 50x pomaleji, než zbytek populace. Margot Robbie je momentálně asi nejvíc sexy áčková herečka a hraje taky dobře. Má fakt našlápnuto děvčica. Samotnej film je fajn, i když postupně už je dost převídatelný, že je všechno hoax. Nejvíc mě pobavila scéna s Asiatem, kterej to měl všechno totálně v píči a pak mne zaujalo sledování australského bouchače, kterak se připravuje na srážku. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Jůůůů, Vilíku, ty mi saháš na kundu! No konečně!!!“ „Ale kdepak, nedělej si plané naděje, snažím se ti šlohnout šrajtofli a jen odvádím pozornost.“ Čorkaření s panem Kovářem je veskrze sympatické a zábavné, až je mu člověk schopen odpustit i to, že je skoro totálně vykradené ze všech možných štípacích filmů, a dokonce i těch pár mimořádně projímavých momentů trampot s kýčovitou fixací na pochvu. Zvraty jsou sice předvídatelné, avšak milé, a těch zvratků tam zase tolik nebylo. Vidíš, Vilíku, učím se rychle. Když jsi mi tam šmátral, stáhla jsem ti s ní z ruky prsten a vůbec nic jsi nepoznal!“ „Ale poznal, a byly to hodinky! Jo, a na, tady máš zpátky dělohu :-I.“ ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v Buenos Aires v Argentině a v New Orleans v USA. (willy1)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama