Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dalším neúspěchu je Genny nucen požádat několik podnikatelů o finanční pomoc, aby se mohl postavit na nohy. Ciro a Nunzia mezitím obdrží nečekanou návštěvu. (HBO Europe)

Recenze (5)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krevní přísaha. Modrá krev je zabit, Gennaro ho prostě rozmlátí nějakou trubkou. Nad jeho tělem skupina kolem Cira mu přísahá věrnost. Gennárův poskok Mistrál má manželku s dost ostrým jazykem a velkými ambicemi, což se jí dost nevyplatí, rozhodne se zradit a přidat se k Cirovi a zlanařit i manželku Gennara, ale to byla její osudová chyba. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovinci jsou vydřigroši, chtějí za dodání drog platbu předem. Gennaro chce pumpnout podnikatele o dva miliony eur. Je to tvrdý obchodník. Mistrál je věrný Gennarovi, to samé už se nedá říct o jeho manželce Lucianě, která musí pro Cira a donu Nunzii získat jména obchodníků, kteří sponzorují Gennara. Vysušené tresce se intriky nezdařily, neboť Azzurra zůstala věrná manželovi. Enza chytili a Gennaro s ocelovou trubkou v ruce zkoušel jakou barvu krve má Modrá krev. Chudák Enzo, byl mi bližší než celý slavný Nesmrtelný. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénarista poněkud pozapomněl na policii. Všude se válej mrtvoly, střílí se a policie nikde. Asi má moc starostí s botičkama. Čím dál vypasenější Ciro pořádá za svitu hořících sudů a stovek svíček satanistické rituály, kde mluví jako by se chtěl dát na dráhu politika. Teď už mu zůstala jen ta stará babka. Určitě vyhraje! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama