Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nicole si může nápadníky vybírat, ale ten, který se jí líbí, už má jinou. Na vytouženém rande se nakonec ocitne se svým, poněkud podivínským, sousedem. Nicole a Chase jsou dva sousedé, kteří se nemají příliš v lásce. Jeden je opakem toho druhého. To se ale změní v den, kdy je Nicole odvržena svým přítelem a kdy Chase dostává od své přítelky ně kopačky. S velkou neochotou spolu naplánují, kterak vítězně proplout minovým polem středoškolských lásek. Jejich plán zní: Vzbudit touhu a žárlivost u svých bývalých protějšků a tak je získat zpět. Ale uprostřed všeho toho plánování Nicole a Chase zjišťují, že ten, po kterém touží, není zase až tak daleko. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

mikalana 

všechny recenze uživatele

Ohranému příběhu změny osobnosti konkuruje směle už jenom neschopnost scénáristů, vytáhnout z toho alespoň něco a neschopnost ústřední herecké dvojice, která hraje jako dva velbloudi na poušti hledající vodu. Nenašli ani sami sebe ani svoje postavy a výsledek je mizerný - umírám na nedostatek filmovosti. Konec není nijaký. Ani komedie ani drama a romantiku to vidělo z okna ponorky. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

To není šílená jízda ale šílená blbost. Poměrně slibný začátek ale později to upadá do klišé a nudy. Není to vtipný, předvídatelný děj a patetický konec. Hlavní hrdinka je vyzáží nic moc, taková Ali Larter je proti ní hvězda. Adrian Grenier má charizma a je nepřehlédnutelný, určitě ho brzy v něčem uvidíme. ()

Reklama

santiamén 

všechny recenze uživatele

5/10 Obsahově je tohle teen dráma blíž filmům jako Protivný sprostý holky nebo Bezmocná, většina postav se chová způsobem odpovídajícím věku a snímek si udržuje určitou sebekritiku. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí a člověk nemá nutkání co pár vteřin obracet oči nad jejich chováním. Na druhou stranu je ale film tak nějak bez šťávy, bez barvy, našedlé devadesátky, co nemají navzdory názvu koule. Na rozdíl od výše zmíněných Šílené jízdě chybí nějaká charismatičtější postava nebo pamětihodná scéna, která by film vyzdvihla nad šeď průměru. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský romantický snímek připadá v onom ohromném množství >prcičovských< komedií jako zjevení. Žádné vzájemné se dobírání, sexuálních narážek, či dalšího nevkusného humoru. Vše jede poklidně přátelsky plného vzájemných sympatií a lásky. Mladí tu doslova prožívají americký sen. Že by to byla komedie mi však ale vůbec nepřipadá. Alespoň nic humorného mi tu nepřišlo. Atmosféra je dle standartů a kritérií pro romantické vyprávění, takže naladění diváci si užijí, ostatní během deseti minut usnou. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Další americká komedie lomeno drama (haha) lomeno romantický....a kupodivu je to opět nuda. Melissa Joan Hart je nafoukaná káča, v rámci filmu by se asi měla změnit, ale k tomu nedojde. Což je jediná originalita tohoto filmu. Adrian Grenier je milej, ale před svou proměnou v ulízaného šprta byl mnohem hezčí. Aspoň je to krátké. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah, a to převážně ve městě Salt Lake City. Interiéry se pak převážně točily ve střední škole Ogden na Harrison Blvd 2828. (Terva)
  • Film byl pojmenován po písní Britney Spears - "You Drive Me Crazy", kde v klipu písně sama hlavni hrdinka filmu také vystupovala. (722018954)
  • Film se původně měl jmenovat Next to You. (Terva)

Reklama

Reklama