Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rapová hvězda Lil´Bow Wow poprvé ve filmu, který "jistě zahřeje vaše srdce" (Los Angeles Times). Sirotek Calvin žije jen svým snem. Díky páru kouzelných tenisek se chce stát profesionálním atletem. Brzy po té, co si obuje záhadné boty, z něj opravdu skvělá sportovní kondice udělá hvězdu týmu. Jedno vítězství už má Calvin v kapse, ale malá superstar touží po splnění daleko většího snu ... mít skutečnou rodinu. Nejprve ale musí se svými kamarády porazit ředitele Bittlemana, kter který chce překazit Calvinovu kariéru a zachovat si naději, že by někdy mohl být adoptován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jsou pohádky na téma splněný sen jednoho malého černouška stále tak aktuální? Mě vůbec netáhne vidět jak malý kluk hraje basketbal s velkými chlapy a všichni se tvářej jako by nic a pak najednou jeho nádherný kouzelný boty přestanou fungovat, ale co vždyť on vlastně hledal úplně něco jiného... Všude chválený Eugene Levy by měl začít buď hrát v kvalitnějších filmech nebo navždy zůstane jen tím divným chlapem v pozadí. Mě osobně s ním došla trpělivost a pochybuji, že se někdy dostane z komedií s malými dětmi a teenagery s jablečným koláčem. ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Děj filmu je tuctový. Klučina co najde kouzelné boty a hned je z něho nejlepší basketbalista na světě na jedné straně. A na té druhé jako vždy zloduch, který mu kouzelné boty chce sebrat....Jediné co na tomto filmu oceňuji, je fakt, že v něm hráli skutečné hvězdy NBA jako Vince Carter, Alonzo Mourning nebo Allen Ivesron. Ale zase si na druhou stranu říkám co v takové slátanině vlstně hledali. Peníze rozhodně ne... ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Je to sice taková blbost, ale zabavila mně. Navíc film je téměř celý o basketballu a to je sport, který já uznávám. Během filmu jsme měli možnost vidět pár hráčů, kteří se uplatnili v NBA, například Allen Iverson a nebo Vince Carter. A aby toho nebylo málo, tak zde byli krátce i Slum Dunk Contests, což je taky výborná záležitost. A určitě bych se měl zmínit o songu Party Up od cool rappera, co si říká DMX. Příběh filmu je sice slabší, ale je to snad určeno především dětem, takže si myslím, že můžu přimhouřit jedno oko, a nebo radši obě!! Rapová hvězda Lil'Bow Wow je šílený opičák, ale zahrál svou roli celkem slušně a je vidět, že nějaké ty skills ohledně basketballu tam má. Docela slušné byli i jeho písničky, které ve filmu zazněli. Průměrná komedie! ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Film je spíš taková odlehčená ptákovina pro mladší publikum v hlavní roli s Lil Bow Wowem. Mladej klučina najde na elektrických drátech kouzelné botky s nápisem M J ( Michael Jordan) , obuje si je a hned z něj bude profesionální hráč NBA. Je to trošku přitažené za vlasy , a musí se film brát z lehkým odstupem , ale zas tak mi film nevadil i pár scén mě rozesmálo. Slabší průměr **(*) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Taková připitomělá komedie o tom, jak jeden klučík našel zázračný boty a asi v třinácti letech se stane hvězdou NBA. Samozřejmě, že to ale nikomu nepřipadá divný, vždyť jsme v pohádce. A tak se na scéně objevuje i zloduch, kterej mu ty botičky chce vzít, stejně jako profesionální basketbalista, kterej se s hlavním hrdinou spřátelí a pomáhá mu. Když vám ještě řeknu, že náš malý klouček v hlavní roli je sirotek a tým, ve kterém hraje, se chce letos dostat do finále, no je vám asi hned jasný, jak to dopadne. Celkově nic moc, ale dívat se na to celkem dá. Velkým plusem samozřejmě je, že se ve filmu objevili skuteční hráči NBA. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama