Reklama

Reklama

Rampage 2

  • Kanada Rampage: Capital Punishment (více)

Obsahy(1)

Bill Williamson (Brendan Fletcher) je antihrdina, ktorý chce zmeniť svet, hoci aj s použitím násilia. Vyhlási vojnu existujúcemu systému a vládnej moci, čo ochromí centrálne vedenie vo Washingtone. Williamson vidí, že v súčasnom svete sa takmer každý cíti ako väzeň, a on sám sa stáva politickým utečencom. Sám sa preto rozhodne bojovať a otvoriť ľudstvu oči. Získa niekoľkých ľudí ako rukojemníkov s cieľom rozšíriť svoj odkaz a prebudiť v ľudstve zdanlivo stratenú ľudskosť. Takto chce zničiť súčasný systém, nech to stojí, čo to stojí. (Incantator)

(více)

Recenze (21)

rollman1 

všechny recenze uživatele

nehorázná volovinka, která na kvality prvního nedosahuje ani zdaleka. Jednička byla akční, krvavá a měla něco do sebe. Pokračování je nudné, ukecané a strašně otravné. Jediným plusem je hlavní představitel mluvící o dementním systému, který se musí zničit. Pokud bude trojka, doufám že to bude masakr, jinak Uweho vlastnoručně oholím. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Uwe je nasranej čím dál tím víc a volně přechází z provokativní anarchie do militantního nihilismu.. Dvojka odhaluje více z myšlenkových pochodů našeho hrdiny, což je teda zbraň trochu dvojsečná protože na jednu stranu je to odvážné kolik se toho Uwe snaží na diváka vysypat, na stranu druhou občas borec mele trochu z cesty a jeho argumentace (hlavně v otázkách řešení) má mezery.... Každopádně ale oceňuju, že někdo točí nasrané filmy s postojem. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ups tohle se Uwemu nepěkně vymklo. Jednička byla celkem fajn. Dvojka nejenom, že se jí snaží okopírovat a nemá téměř žádný nový nápad. Ale co jsem fakt nečekal u filmu od Bolla, že bude nudnej a nezábavnej. Blbost na úrovni od něj čekám vždycky, ale tohle vážně ne. Docela zklamání po prvním díle.15% ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Jednička mi neskutečně sedla a osobně ji považují za jedno z nejlepších béček posledních let, čemuž také odpovídalo mé hodnocení. Bohužel dvojka je stará dobrá Bollovina, na níž jde vidět, že je natočena po událostech na ostrově Utøya (Breivik) a snaži se tak i o jakési politikum. Film však selhává jak po akční tak i ideové stránce a především nudí. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Až na ten poslední kousek s děckem a zbraní to není špatný. Sice je to jednička jako přes kopírák, ale na takových filmech mě to ani nevadí. Vlastně s myšlenkami hlavního hrdiny sympatizuji (ale nikdo mě neudejte, sakra práce!). Ne, že bych se hned zítra rozešel do ulic a šel střílet každýho, kdo mi přijde do rány... to ne. Ale chápu myšlenku zvráceného světa bohatých v kontra se světem chudých... S tím žádný normální člověk nemůže souhlasit... Konec je s jasným výhledem třetího dílu, takže se Uwe ukaž, co v tobě je. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama