Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (206)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jsou jasně rozdány karty, tuctová kostra příběhu slibuje nulové invence a jasný konec, a to taky dodrží. Bez jediné výhybky. Jako bonus je tu zbytečná linka s nezbytečným Alanem Aldou. Zhruba za půlkou jsem vypnul a když jsem se před koncem zrestartoval, bylo vše tak, jak jsem čekal. Nebrat. Pokud chcete Aldu, pusťte si MASH. Pokud Eastwooda, pusťe si Gran Torino, Dirty Harryho či cokoliv jiného s tatíkem tohodle ťutínka s přehršlem pleťových masek. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Takovej příjemnej film, kde cowboy Eastwoodovi přejete někoho lepšího než Britt Robertsonovou, ale jen do chvíle, kdy se mu vysvleče v kvartýru, ta scéna je neuvěřitelně sexy a zároveň vkusná. Pak tu máme druhý příběh, který je sice naroubovaný dost násilně, ani není příliš zajímavý, ale pro závěrečný twist nepostradatelný. Jak už to tak, u knih Nicolase Sparkse bývá, k slzám není daleko, ikdyž víte, že je to vlastně blbost :-). ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Alan Alda, už má svá léta, ale jako vždy hrál bezvadně staříka s krásnou minulostí, kterou formou čtení dopisů poznávala Sophie a zasáhlo to její srdce. a tak dále. Romantika jak hrom, tohle je Ruby Sparks v celé své spisovatelské kráse. Já od ní snad nic jiného než jen v trochu jiných nuancích neviděla, ale možná se mýlím. Takže kdo má rád happyendy s velikanananáským zaláskovaným srdcem, máte ho mít. Každý z nás asi občas potřebuje něco sladkého, je to dobré na nervy a v dnešní době je to silně aktuální. Ať žije romantika dál, bez ní je život na houby! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh o lásce a touze stát se nejlepším jezdcem rodea. Po těžkém pádu se Luke po roce opět vrací, aby dokázal že je nejlepší. Po jízde, kdy pokoří býka pozná krásnou Sophii a přeskočí mezi nimi jiskra. Ona zarytá do umění a připravena na novou práci v new yorku, on zatvrzelí touhou vyhrát titul rodea. Do cesty jim vstupuje stařík, kterého zachrání přo autonehodě i s tajemnou krabicí fotografií, ve které se skrývá jeho život i láska. Ani netuší, co pro ně svým vyprávěním udělá a že jim změní životy.. 80% ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná romantika, která na mě zapůsobila a to hlavně přidanou hodnotou, kterou představovalo vracení se v čase a vyprávění moc sympatickým staříkem. Na můj vkus to bylo moc dlouhé, ale za podívání určitě stálo a to už kvůli potomkům tří filmových legend. Navíc ve finále pěkný konec, ale to už se nechte překvapit. 80% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Pieseň, ktorá hrá v záverečnej scéne filmu, je "Wildfire" od britskej kapely Seafret. (QooBo)

Reklama

Reklama