Reklama

Reklama

Ten, koho miluji

  • USA The One I Love
Trailer

Ethan a Sophie (Mark Duplass a Elisabeth Mossová) se po letech soužití ocitnou na pokraji rozvodu. Vydají se na víkend do krásného prázdninového domku, aby se pokusili zachránit své manželství. Na první pohled romantický a poklidný únik z reality se záhy promění v neskutečné drama, když je nečekaný objev donutí podrobit svůj vztah i společnou budoucnost těžké zkoušce. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prve dve tretiny su super. Keby bol cely film takýto, tak to mohla byt skvela vztahova drama s netradicnou nadprirodzenou formou. Lenze v poslednej tretine sa tvorcovia snazili zbytocne tie nadprirodzene prvky logicky vysvetlit a dokonca nezmyselne zmenili aj zaner filmu a cele to dodrbali tym najbeckovejsím klišé zaverom. Skoda. Tento film mal obrovsky potencial, ktory tvorcovia premarnili a vysledok je len slusny nadpriemer. Ale kvôli tomu netradicnemu nametu to za jedno zhliadnutie stoji. 6/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Miláčku ta věc v domě je přesvědčená o tom, že jsi to ty. Solidní úlet. Koukám, že v poslední době se z těmi takzvanými mindfuck filmy roztrhnul pytel. Za chvíli z toho bude samostatný žánr. Každopádně já se filmům z podobnou tématikou nebráním a musím říct, že tenhle mě opravdu vtáhnul do děje. Akorát musím souhlasit s tím co tu píše většina a sice, že ten konec je opravdu dost předvídatelnej, což je škoda, protože minimálně z tý solidně rozjetý první půlky se dalo vytřískat i víc. I když na druhou stranu ta finální hláška : Tak já ti připravím vajíčka se slaninou mě celkem rozsekala i když mi vlastně potvrdila, že to dopadlo přesně tak jak jsem si myslel, že to dopadne. Nicméně i přes pár nedostatků jsem celkem spokojenej. Navíc film je důkazem, že pokud máte atraktivní námět, tak se v pohodě obejdete s jedním domem, dvěma herci a právě tím nápadem a vytřískáte z toho velmi slušnej film i bez digitálního bordelu. Zkrátka za málo peněz celkem dost muziky.70% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica ešte dokázala ako tak zaujať, predostrela otázky zahalené do tajomna a človek s napätím čakal ako sa veci vysvetlia. Druhá polovica však skončila v šedivosti a totálnej obyčajnosti. Málo dramatické, málo komediálne, málo sci-fi, málo mysteriózne a málo romantické, keby aspoň jeden žáner vynikol nad ostatné. Je to škoda, pretože námet nebol zlý, tiež nedokážem pochopiť to herecké obsadenie, málokedy sa pritrafí niečo tak nesympatické. Žena ešte ušla, aj po hereckej stránke, ale ten chlap bol hotová katastrofa. Herecky slabý, smiešne teatrálny a nevýrazný aj na otáčanie flašinetom. Koncová pointa tiež moc nepotešila, že to tak dopadne sa v hrubých rysoch dalo čakať už od vajec so slaninou. Slabší, nedomyslený a povrchný mindfuck. 60/100 ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je poněkud těžké přistoupit na hru filmu se zcela bizarní (a nijak nevysvětlovanou) zápletkou, v rámci níž se postavy chovají i vůči ní zcela bizarně... a přitom má závěr až zoufale předvídatelný a nezajímavý. Celé to působí dojmem toho že studenti FAMU se naučili řemeslo a rozhodli se udělat napodobeninu Lynche smíchaného se vztahovými dramaty od Mandese, ale zároveň je natočili tak aby to byla jednoduchá a mainstreamová indie festivalovka. Btw není to drama, ani komedie, ani sci-fi. A už vůbec ne horor. 5/10 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, že jsem první půlku filmu sledoval v napětí a tak pozorně jak už delší dobu žádný film. S lidskými vztahy je to složité a s těmi mezi manželi, často po mnohaletém manželství někdy ještě složitější. A to Ethan ani Sophie zřejmě neměli děti! Nápad jejich terapeuta - poslat je na víkend na krásné odlehlé místo mi přišel z hlediska terapeutů i z hlediska filmů tuctový, ovšem než dvojice projela branou na příjezdovou cestu. Pak už jsem se kochal místem stejně jako ti dva. Nádherný dům, s nádherným výhledem, nádhernou zahradou a nádherným bazénem, to vše zřejmě někde ve slunné Kalifornii... I já si říkal, k čemu pak je domek pro hosty? Závěr mne ani ne tak zklamal, jako spíše rozladil, čekal jsem konec zajímavějším. Tohle mohl být klidně pilotní díl skvělých Krajních mezí... Škoda, že sami filmaři si asi lecčíms nevěděli rady a tak nechali na divákovi ať si to přebere. Doporučuji vidět! Dávám za 4 plátky propečené slaniny. * * * * ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Mark Duplass uviedol, že scenár mal 50 strán a obsahoval všetok popis, ale žiadne konkrétne repliky. Tie boli podľa neho úplne improvizované. (Arsenal83)

Reklama

Reklama