Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johnnymu unesli holku... a to neměli dělat! Prsty v tom má jeho bývalý parťák Verner, který hodlá svého soka vyhodit do povětří. Netuší však, že když si Johnny sežene parťáka a spoustu munice, vypukne peklo na zemi! (topr harley)

Recenze (25)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Vrbův humor, tak tomu sedne i tenhle kraťas. Mě osobně si Vrba získal kraťasem V1: The Hunters of Carnivorous Bitches. To byla neskutečná prdel plná výživnejch hlášek. Pravdou je, že patálie Johnnyho Blastera jsou o něco slabší, ale pořád je The Blaster slušnou zábavou. Beru to jako předkrm před připravovaným pokračováním výše zmíněné V1. Už se těch zmutovanejch kund nemůžu dočkat. Snad bude Vaginator: Dawn of the Bitches stejně dobrej jako první díl. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Johnny je drsňák. Johnny si nenechá nikdy nic líbit. Ani když mu unesou holku, a když je to ještě navíc jeho bejvalej kámoš kdo ji unese. Vezme svý nejbližší (zbraně), a jde sám (no skoro) proti všem... Mno, jak začít. Vzhledem k sumě investovaných financí nelze čekat ačkové (ani béčkové herec), ani akční scény s vrtulníky apod, a ani vizuální efekty známé ze zahraničních filmů. Co ale lze čekat je spousta (amatérské) akce, spousta více či méně vtipných hlášek, ale asi největší devízou tohoto filmu (alespoň pro mne) je důvěrně známé prostředí, kde se děj filmu odehrává. Na ploše, kde se odehrává závěrečný souboj jsem si i já z kamenů stavěl svůj podpis, a opuštěná továrna (která padla ve filmu za stát) mne nepřestává fascinovat do dneška. Takže když už nic jiného, tak alespoň za toto mají autoři spoustu plusových bodů. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Štýlové farebné filtry, ošumelá technika, zámerná béčkovosť. Pocta osemdesiatkam ako vyšitá. Nechýba vtip a paródia, no aj tak niektoré svoje postavy film berie príliš vážne. The Expendables sú lepší v tom, že svojimi hviezdami nostalgicky pripomína časy dávno minulé, aj keď príbeh je rovnako ako tu predvídateľný. The Blaster nič také nemá a niečím iným to nevie nahradiť. Na kultové Kung Fury to nemá, no poteší. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších amatérských filmů, který jsem kdy viděl.Vtipné, akční, veselé, plné odkazů a hlášek na legendární video béčka 80. let. Dokonalé retro, super filtry a tvůrčí srdce a nadšení.Pár nešvarů, ale tomu se se nevyhne žádnej amatér.Haluzo podívej, amatérský akčňák může být i sranda a ne jen tuna nabubřelého ega ;) 80%. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Blaster je ztělesněním toho co všechno Vám v hlavě zůstalo z osmdesátek, co je na Expendables už moc laciný, ale co Vy rozhodně chcete vidět. Střílí se, mlátí, a hlášky lítaj vzduchem stejně rychle jako olovo. Asi nejvíc zábavnou scénou bych nominoval ústřední důvod, kvůli kterému se celý konflikt uskuteční: "Sprite?!" ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama