Reklama

Reklama

Poslední šance na pomstu

  • USA Dying of the Light (více)
Trailer 1

Veterán CIA agent Evan Lake (Nicolas Cage) je nucen odejít do penze z důvodu nastupující demence. Ve stejné době odhalí jeho mladý chráněnec Milton Schultz (Anton Yelchin) důkazy o tom, že Lakův dávný nepřítel terorista Muhammad Banir (Alexander Karim) není po smrti, jak se předpokládalo. Lake tedy nastupuje na nebezpečnou interkontinentální misi, jejíž cílem je odstranění jeho úhlavního nepřítele. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy a to opravdu strašně moc přivírám oči. Další hrůzostrašný film z dílny Nicolase Cageho. Opravdu si myslím, že kdo se sníží k tomu, aby začal točit filmy na Balkáně, je předem odsouzený k trvalému neúspěchu. Cage nám v poslední době ukazuje, že to s ním jde čím dál tím víc z kopce! Tady tento film, je toho jednoznačným důkazem :-( ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S Nicolasem to začíná jít fakt dost z kopce. Důraz na jeho pravé potrhané ucho mi přišlo až k smíchu. Bylo vidět, že fakt asi už neví, co má točit. Přitom těch filmů natáčí pořád neuvěřitelně moc. Možná štěstí, že tenhle film nemá tři hodiny. Tedy tolik, kolik původně měl mít. To už bych to u něj tuplem nevydržel. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zrucne natoceny film s totalne zbytocnou premisou. Umierajuci exagent CIA sa cely film snazi zabit umierajuceho teroristu za to ze mu pred 22 rokmi ufikol kus ucha. WTF? Keby sa na to vykaslal ako mu to radil aj jeho mlady kolega, tak by film skoncil uplne rovnako. A ako keby to nestacilo, tak po celej tej civilnej casti je film zakonceny Seagalovsky dementnou prestrelkou. Nedokazem si predstavit ako mohol film vyzerat v Refnovej rezii. Asi by sa viac zameral na emocionalne pochody Cagovej postavy a jeho bezútešný koniec. Alebo by to mozno bolo hypnoticky odtrhnute od reality. Nech uz by to dopadlo akokolvek, tak snad by to malo aspon nejaku zmysluplnu pointu. Takto je vysledok prakticky zbytocny film. Co celkom zamrzi, lebo jednotlive sceny funguju dobre a Nicolas Cage a Anton Yelchin podavaju kvalitne vykony a vztah medzi ich postavami je skvely. Prial by som im nejaku lepsiu zapletku. Napriklad prequel o tom ako Cage zachranil v minulosti Yelchina by som si s radostou pozrel. 5/10. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Jistě, P.Schrader má za sebou mnohem povedenější tvůrčí počiny . Původně měl film podle scénáře napsaného Schraderem Nicholas W.Refn, ale ten se vzdal režie kvůli natáčení filmu Drive a zůstal u projektu pouze jako výkonný producent. Podle vyjádření samotného Schradera byl film sestříhán, namixován s hudbou a upraven bez jeho účasti. Nevím nakolik se to podepsalo na vyznění scénáře, ale utrpěl tím nepochybně zejména závěr, který je naprosto nelogický vzhledem k předchozímu ději a vnitřní motivaci bývalého agenta Lakea (N.Cage), prostupující celým filmem. Je to škoda, protože N.Cage není až tak špatný, ale nevěrohodný. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se neusnout, ale místy se mi to nedařilo. Na konci jsou 2 minuty děje zajímavé, zbytek stojí za velké hovno. Dávám 1 hvězdu a vlastně ani nevím proč. Snad za odvahu, že se Cage nestydí za takové sračky, nebo ten stud dokáže potlačit pod tíhou penízků. Celý film by se vešel tak to 3 až 5 minut a pak by mohla konečně začít akce. Bohužel ne. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu můžete vidět i auto  české značky Škoda. (Cvalek)

Související novinky

Nicolas Cage neschopným únoscem

Nicolas Cage neschopným únoscem

17.05.2015

Asi vám neuniklo, že je kariéra Nicolase Cage, ehm... hodně zajímavá. Občas se sice objeví filmy jako Kick-Ass, Joe nebo Croodsovi, jinak ale diváci jen zdrceně vzpomínají na časy Skály, Con Airu a… (více)

Nicolas Cage přichází o zrak

Nicolas Cage přichází o zrak

26.01.2014

Těžko říci, jestli má Nicolas Cage špatného agenta, nebo už o něj přední hollywoodští filmaři nemají takový zájem, pravdou ale je, že v poslední době jde oscarový herec z jednoho průměrného žánrového… (více)

Reklama

Reklama