Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svalnatá dvojčata, Peter a David, se živí jako číšníci. Po propuštění z podniku jim jejich matka navrhne, aby si pořídili vlastní restauraci. Avšak bez půjčky od banky se jim sen rozplývá. Zcela náhodou se v parku ocitnou v situaci, kdy pomohou neznámému člověku proti jeho najatým vrahům. Tím neznámým je přepravní magnát, který jim jako poděkování nabídne dobře placené hlídání sých malých synovců - dvojčat, jejichž rodiče zahynuli při nehodě. A tak se z Davida a Petera stanou chůvy (baby sitters) a zažívají nejen napínavá, ale i veselá dobrodružství... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

TO 

všechny recenze uživatele

Přihlouplá akční komedie, podobná filmu Pan chůva . Dva spratci kontra dva svalnáči, ty hrají " bratři barbaři “ Peter Paul a David Paul, tu něžnější polovinu populace zde zastupuje Rena Sofer (Melrose Place, Rabín kněz a krásná blondýna) v roli krásné učitelky. Nekvalitní odpolední blbůstka, ale dívat se na to dalo. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Ze snímku budou nadšení tak maximálně vědci, neboť na vlastní oči uvidí chybějící článek mezi opicí a lidoopem, a to v pohybu a navíc dvojmo. Jinak varuju diváky, aby odcházeli od televize, neb stačí minuta nepozornosti a už se v ději nezorientují. To se přesně stalo mě, a já tak doteď nevím, když v závěru šli ti dva sami na ty padouchy na parník, kde se tam najednou vzalo těch několik dalších dvojčat, co jim v rvačce pomáhalo. No, znova na to koukat nebudu, tak řekněme, že jim ta ústřední dvojice na cestě nějak pomohla, něco jako ten Jiřík mravencům a jiné havěti, a pak když jim bylo nejhůř, si je přivolali na oplátku. To myslím dává logiku. Na druhou stranu logiku nedává, že na straně padouchů nestáli ti minimálně dva strašáci do zelí, které tahle povedená dvojka hned na začátku evidentně obrala o oděv. No, asi kvůli tomu, že by ti strašáci museli být nahatí, a to se v americkém filmu moc nenosí. ()

Reklama

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Vítězství (svalové) hmoty nad duchem! Nejtrapnější vtípky s pády, jídlem padajícím na lidi, vše jak z nesmírně špatné grotesky. +++++ Některé dětské filmy se snaží přiblížit dětem tím, že nechají dospělé, aby se chovali jako idioti. Nemám pocit, že je to dobře - dospělí by měli zůstat dospělými, děti dětmi. Twinsitters se zoufale snaží být legrační - nechávají postavy jezdit bizardními auty, oblékat šílené hábity, dělat pitominky... racionálních postav je minimum, nejracionálnější je bohužel záporák. Film šílený a šíleně špatný. ()

hiroshima 

všechny recenze uživatele

I když mám sympaťáky Petera a Davida Paulovi rád, tak Twin Sitters se opravdu nepovedl a ani tihle dva hromotluci to nezachránili. Vtipy zkrátka nefungovaly. U komedie mám jen jeden požadavek a to abych se alespoň párkrát během snímku zasmál. Nepovedlo se. Navíc mě vytáčely oblečky do kterých naše "mužské chůvy" oblékali. Krátké kulturistické trika beru, ale co ten zbytek? Do cirkusu nebo na travesti ideální. Nebýt bratrů Paulových tak s čistým svědomým dávám "odpad" takhle alespon jedna hvězda... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Režie a scénář : John Paragon. Kamera : Irek Hartowicz. Hrají : Peter Paul jako Peter Falcone a David Paul jako David Falcone. Tak omezený snímek, že hercům raději nechali svá jména. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama