Reklama

Reklama

Jágr Team

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Česko, 1996, 59 min

Hrají:

Jaromír Jágr

Recenze (3)

laurence 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak hokejové záběry, nýbrž vzpomínka na čin, kdy se parta českých milionářů, která se mohla válet s děvkami v Karibiku, sešla, aby udělala radost těm, kteří neměli takové štěstí, v tom je hodnota tohoto dokumentu. ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Nevím proč mám pocit,že všichni hokejisti a fotbalisté nevyjímaje ,když mluví tak to zní úsměvně :) Ale i tak jim to může být jedno s těma milióny co mají. Tady se ještě mladé budoucí legendy českého hokeje pokoušejí seznámit s Českem což je od nich šlechetné...Určitě to nebyli hráči Písku(kteří nejspíš byli v té době poloprofesionální to ano),ale v zelené Feldě(v té době auto asi jako Oktávka dvojkové řády v kombíku) hráči Vsetína(kteří byli profíci všichni). A s děvkama v Karibiku se válí Méďa dodnes včetně Jágra a Ručinského :) Celý film http://www.youtube.com/watch?v=kavvzox5tMY ()

Reklama

maty40 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument jsem objevil v rámci prokrastinace ve zkouškovým čirou náhodou a zhltnul jsem ho jedním dechem. Těžko uvěřit, že už to bude prakticky 20 let a někteří jedou letos na olympiádu. Taky ten rozdíl mezi hokejisty, jakožto společenskou vrstvou, a normálními lidmi byl propastnější. Kucí si šli ráno pinknout golfíček a odpoledne hráli s chlapama z Písku, kteří nejspíš přijeli ze šichty v zelený feldě. Hodně nostalgický a pěkný dokument. ()

Zajímavosti (2)

  • V sestavě Jágr teamu byli v době uvedení filmu mj. Milan Hnilička, Jiří Šlégr, Petr Nedvěd, Martin Ručinský, Roman Hamrlík, Martin Straka, Petr Klíma, Stanislav Neckář a Jaromír Jágr. (Luky-7)
  • Trenérem Jágr teamu byl Jágrův osobní trenér Marián Jelínek. (Luky-7)

Reklama

Reklama