Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po probuzení z amnézie se mladý muž (Kane Kosugi) snaží objevit svou pravou identitu. Posléze je unesen mafií a musí se proměnit v nemilosrdného vraha. Mezitím zjistí, že se mu přezdívá písmenem K. Při cestě za pravdou padne mnoho jeho protivníků, jelikož K. je mistrem bojových umění. Do cesty se mu však postaví jeden z členů jeho rodiny. (Epistemolog)

(více)

Recenze (27)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ťažko surrealistické akčné peklo. v ktorom je nielen hlavný hrdina, ale aj divák. Podobne ako sen sa to nedá zapamätať ako celok, žiadny zmysel to zrejme ani nedáva a chvíľu po pozretí / prebudení do reality, zostávajú iba kusé franforce, rýchlo sa rozplývajúce v nič, len hmlistá spomienka na nejaký akčný pocit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ach boze. To bola chujovina. Tento zlepenec nema s akymkolvek Tekkenom nic spolocne. Vyzera to ako fanfilm v ktorom sa par kaskaderov stretlo na ihrisku, aby si trochu zatrenovali. Nahodou islo okolo par znamych xichtov, tak sa k nim pridali. Medzitym niekoho napadlo, ze ked k tomu natocia aj nejake dialogove sceny, ktore ani nemusia davat nejaky zmysel, tak to budu môct distribuovat ako plnohodnotny film. A nakoniec nejakeho experta napadlo, ze ked to nazvu podla nejakej znamej hry/filmu, tak maju uspech zaruceny. Pekny ojeb na divakov. Jednu hviezdicku davam za solidne bitky, ktore ako jedine nie su na amaterskej urovni a za nieco stoja. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ale tak jako jó. Všem je jasný, že to je výcuc z palce a aby se to tak nějak udalo, tak to má název a z toho vyplývající jména z vesmíru jménem Tekken. Poslední díly herní série neznám, tak nevím zda toto není jen jakási reklama a spoiler k nějakýmu dílu. Možná není, ale mohl by být, protože pak by se to dalo brát vážněji. Pokud to tak není, tak jsem právě viděl vcelku ucházející, místy šíleně nudný film s fajn souboji. U mě 50 procent přesně a ať chci nebo ne, musím dát 3 hvězdy. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tahle slátanina mi doslova zavřela oči. Režísér a scénárista pravděpodobně o hře neměli ani tucha, udělali jen preguel k prvnimu dílu a to mě sere. Celej film naprosta nuda, opakující se flashbacky a nekonečný minuty čumění na čínana co leží v posteli a čumí do blba. Konec byl ješte stupidnější než jsem si myslel. S hrou to nemá nic společneho a je to levný jak párek u čínanů. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě hodně zklamal. Ne že bych ho nějak očekával (přišel jsem na něj náhodou), ne že by jednička byla nějkej zázrak (ale mě se selkem líbila), ale toto nemá s původním tekkenem vůbec nic společnýho. Ty postavy z tekkena (Bryan Fury, Kazuya, Heyashi) se mohli klidně jmenovat jinak, film mohl mít jinej název. Děj filmu není vůbec podle žádný postavy ze hry a film tak nemusel zbytečně klamat fanoušky svým názvem, ale o to asi šlo záměrně. Vyjmu-li tu nesmyslnost spojování film tvůrci s Tekkenem, tak je to stejně hodně špatný film, ve kterém jsou pěkné jen některé souboje (a těch moc taky neni). Příběh filmu je hodně o ničem a ještě hůř jsou na tom postavy a jejich představitelé.Vůbec nikdo, snad až na Danielse, mi tu nesedl. Film si jde pomalým tempem a je zakončen hodně ubohým koncem, který si nechává zadní vrátka pro návazné pokračovaní, ale není ukončený ničím nápaditým a spíše zmateně (těsně před koncem umře jedna postava a já nějak nepochopil o co šlo a proč). Takže fanouškům herní série doporučuji vyhnout se této nudné patlárně. Já dávám 5% za občasné pěkné souboje. Nic víc zde k plusu nevidím. :( ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Události z filmu předcházejí událostem z filmu Tekken (2010). (kellne)

Reklama

Reklama