Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yi-Hwan (Lee Min-gi) je bývalý profesionální hráč baseballu. Fixloval hru pro sázkaře a ztratil všechno. Boss gangu Sang-Ha (Park Sung-woong), který podniká v lichvě a hazardu, si vezme Yi-Hwana pod svá temná křídla. A cesta do pekel je připravena. Yi-Hwan při ochutnávce moci touží po věcech šéfa, chce jeho pozici v čele stolu i jeho ženu, majitelku baru Yeon-Soo (Lee Tae-im), do které se vášnivě zamiluje. (Radmila67)

(více)

Recenze (9)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Ne zlý pokus vytvořit (se slušnou dávkou bojových scén, erotiky a trochu intrik) vztahové cool drama. Nejvíc se mi líbila ta erotika (na druhou stranu, když se podíváte na trailer a fotky tu, většinu z ní uvidíte). Nedovedu přesně definovat v čem to nevypálilo, ale myslím, že sniper18 má v dost věcech pravdu. ■ Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cj_r792eqg4 ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Slabší korejský kousek, škoda. Vše ve filmu je průměr, ať už se bavíme o příběhu, akci, postavách atd. Pořádné akce je celkem pomálu a ač jsou souboje čistě kontaktní na ostří nože, ostatní to umí lépe. Hlavní postava by pak mohla mít více emocí než jenom poker face vs. bersekr. Jinak nadstandardní je zde jedině nahota (v rámci Jižní Koreje). 3* ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vcelku zklamání. Akce není málo, ale nezaujala mě příliš, nejen že střih zlobí, ale chybí i choreografie, tudiž film to vcelku degraduje na úroveň klasických Amerických béčkových akčních filmů. Není to klasická Korea s dech beroucím vizuálem a vynikajícími akčními scénami.Ale našel jsem si plusy i zde, rozhodně potěší příjemná brutalita a jediná kvalitní scéna, kde gang chlapů vtrhne do baráku a začnou se tam řezat, sekat, nabodávat noži a krev stříká pomalu na obrazovku za blikajícího světla, tohle se mi zamlouvalo, ale vzhledem k tomu, jak dlouho jsem na film čekal si zaslouží spíše vynadat. Standardní průměr zkratka,avšak za zhlédnutí snad i stojí. 60% ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Mladý sympatický nebojácný inteligentní řezan se sníženým pudem sebezáchovy to vezme mimo obvyklý postup v hierarchii. Prakticky z nejnižší pozice během krátké doby rovnou do nejvyšších pater ... Pěstmi, nebo nožem, pokaždé brutálně a hezky na férovku .. Já byl tedy spokojen ... Jo, a samozřejmě pochvala za odvahu pro Lee Tae-Im v roli Cha Yeon-Soo - nehraje tu ovšem žádnou manželku, jak je nesprávně uvedeno v Obsahu, pracuje v baru a je dle chuti a potřeb vždy "k dispozici" pro nejvyšší šéfy ... ... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná akčná dráma. Má pomerne dobrý príbeh o mladíkovi, ktorý prišiel o svoju sľubnú kariéru hráča baseballu, ale teraz pracuje ako vymáhač dlhov pre vplyvnú úžernícku organizáciu, ktorá postupne získava hlavné miesto na trhu a tu si vďaka svojim schopnostiam získava pevné postavenie a čoskoro aj nové právomoci. Väčší vplyv sa mu zapáči, rovnako aj mladá žena a stúpne u neho túžba po moci, lenže kvôli tomu má aj nových neprajníkov a tak sa dostane do veľkých problémov. Spracovanie je ale iba úplne priemerné, na jednu stranu síce musím pochváliť, že sa tu stále niečo deje, tempo je príjemne svižné a tak to ubehne dosť rýchlo, ale zároveň je to jednoducho celé až príliš ohrané. Nenájde sa tu jediný moment alebo nápad, ktorý by skutočne upútal, nemá to žiadnu šancu vtiahnuť a nanešťastie problémom je aj samotný hlavný hrdina, ktorému som tie ambície vôbec neveril, takže som mu ani nefandil a bolo mi úplne jedno, ako dopadne. Akcie je tu pomerne dosť a nie je zlá, ale ani ničím výnimočná. Súboje sú prehľadné, celkom krvavé, keďže sa neustále používajú nože a podobne a sadol mi aj výber prostredí, ale choreografia je až príliš obyčajná a nenájde sa tu ani jeden moment, na ktorý by sa dalo dlhšie spomínať. A tak ani jedna akčná scéna plne nezaujme, ale zároveň na všetky sa dá pozerať. A nájde sa tu aj nejaká tá, na pomery žánru celkom odvážna erotika. Herecké obsadenie je iba priemerné, hlavný hrdina Lee Min-Ki síce ešte ako obyčajný zabijak v službách mafie pôsobí celkom štýlovo, ale tie zvyšné polohy som mu už vôbec neveril a z vedľajších postáv si ma už aspoň trochu získal len jeho vplyvný priateľ, zvyšok neurazí, ale ani ma moc nezaujímal. Réžia a technická stránka na ten priemer bez problémov stačia, ale tým to aj končí. Takže For the emperor je vlastne len úplne obyčajná žánrovka, kde nevyniká ani jedna zložka, keďže scenár, akcia, postavy a aj vizuál sú len čistý štandard. Ale na to jedno pozretie môže byť. 57% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama