Reklama

Reklama

Recenze (5)

mayna 

všechny recenze uživatele

Kdo s koho? Tři zloději šperků proti cizáckému bossovi, který je hodlá využít při loupeži peněz. Dopadnout "naši" trojici se snaží i policie. Zloduch i jeho parta jsou parádní. V hlavní roli jako skoro vždy model, ale tentokrát mi byl děsně nesympatický. Tak trochu to vylepšují jeho kolegové - hlavně můj oblíbenec Chang-seok Ko. Dojde i na pár dějových zvratů. Za mě 3*. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci v asi tak 1000x horší podobě, navíc v hlavní roli s arogantním teploušsky vystupujícím podvodnickým mladíčkem, jemuž jsem přál smrt už od rozhovoru s doktorem o sošce, což bylo tak pět minut po začátku filmu. A co hůř, on je tu hlavní postavou a, nejsem si jist, asi i jakoby kladnou nebo co. Grc! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctovy heist film s trochou pomsty a velkou finalnou ojebavkou. Postavy ma prilis nezaujali. Najskôr kvôli nevyraznym hercom. Samotne lupeze tiez nie su extra strhujuce alebo originalne. Zaverecna vysvetlovacka mi pripadala az zbytocne doslovna. Prekvapilo ma len, ze jedna nesympaticka postava nebola podrazak. Akcnych scen sa tiez prilis nedockame. Kratka nahanacka a povinna kratka hromadna bitka. Celkovo to nie je nic extra, co by sme uz nevideli v inych filmoch a v lepsom prevedeni. 4/10. ()

coffee... 

všechny recenze uživatele

Film předkládá laciná vodítka k budování závěrečné půlhodinky, takže je to celé relativně předvídatelné. Na druhou stranu pravidla žánru heist movies se hezky dodržují a ve výsledku závěr potěší. Jediný problém je v opravdu minimálním vykreslení motivace postav, ale bez vysokého očekávání se to dá odpustit. Pokud by ale někdo měl zájem o komplexnější snímek s motivem podvodu z minulého roku korejské produkce, tak doporučím Tazza: The Hidden Card. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama