Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lila (Viola Davis) je matka, ktorá trpí od žiaľu tak, že navštevuje podpornú skupinu. Jej syn totiž prišiel o život v prestrelke. Na jednom sedení skupiny stretne Eve (Jennifer Lopez), ktorá stratila svoju dcéru. Keď Lila čelí početným prekážkam zo strany polície a spravodlivosti pri vyšetrovaní vraždy jej syna, Eve na ňu nalieha, aby vzala veci do vlastných rúk a vrahov vypátrala. Obe ženy sa čoskoro pustia na cestu plnú zabíjania, zatiaľ čo sa snažia prebojovať na vrchol siete drogových dílerov, aby sa pomstili za vraždu Lilinho syna. (figliar)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (16)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Spíše béčkový schizofrenní film zachraňují především hlavní dvě postavy. Lila alias Viola Davis i Jennifer Lopez jako filmová Eve. Obě se dokázaly skvěle vcítit do svých hereckých rolí. Děj nebyl určitě špatný, msta matky za svého syna dávala docela smysl, ale celkově mi to přišlo takové nedotažené. To samé i postava detektiva, který věděl jak se asi co stalo, ale byl takový nemastný, neslaný. Nestál ani na straně zákona, ani se vyloženě nepostavil za Lilu. Sečteno podtrženo, tomuto dílu dávám 40%, prostě film na jedno shlédnutí. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Dve ženy sa rozhodnú vyšetrovať vraždy svojich deti na vlastnú past a strieľať po nociach dílerov. Prerod z truchliacich matiek na chladnokrvne vrahyne nie je uveritelny a celý film je akoby šitý horúcou ihlou. Zvrat na konci karty nezamiesal. Mohla to byt solídna drama, keby tvorcovia prepracovali scenár. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám z toho filmu takové rozporuplné pocity. Skutečnost, že se matka změní v zabijáka a chce zjistit, kdo zabil jejího syna, se mi docela zamlouvala, protože zde byly dobré herecké výkony Violy Davis, al i J.Lo. Jenže pak se to celé zvrtlo s tím podivným odhalením, na kterém to zbytečně stálo. Tohle se pro mě scenáristicky prostě nepovedlo. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Fádní film, který jako drama líčící emoce matek po ztrátě dítěte dosahuje malé intenzity, jako thriller nedokáže napínat a jako revenge movie vyznívá do ztracena. Scénář je neurovnaný a postrádající divácky zajímavější momenty. To vše se snaží režisér alespoň částečně maskovat tvorbou stísněné atmosféry, ale ani to se zcela nedaří. Viola Davis podává dobrý výkon a Jennifer Lopez se snaží držet krok, a výsledek nevypadá na její poměry úplně nejhůř. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těch rodičů, co se mění se smrtí svých potomků v zabijáky, už jsme tu měli hromadu a Viola Davis z téhle hromady zrovna nevyčnívá. Spíš se drží něk kus pod středem, což znamená, že zrovna přesvědčivě nepůsobí. A poněkud krkolomně působí i pátrání po původcích vraždy jejího syna. Vše částečně napravuje Jennifer lopet, která se sice také zrovna nepřetrhla, ale sakra dobře se na ní kouká. No a pak přijde pointa, ve které se pan Stone III. pokusil dát filmu fincherovský rozměr, čímž mě vyloženě rozesmál. Slzopudný závěr ve stylu "všechny za jedno" to už jen korunoval. 30% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Stephon (Aml Ameen) má v pokoji vylepený plakát hry „Assassin's Creed IV: Black Flag“. (FritoleXx)

Reklama

Reklama