Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna. Většina animáků od DC předvádí velmi působivou práci a tady tomu není jinak. Největším plusem, který vidím je zápletka, která se točí kolem druhořadých záporáků. Což je změna, kterou jsem nečekal, ale zaručeně mě pobavila. Hodně mě také překvapilo jak moc se přitvrdilo, desítky mrtvých, ukousnuté hlavy, kaluže krve, černý humor na maximum a taky zvláštní chování ženských postav. Akce je hodně zábavná, Joker je extrémně brutální a Harley Quinn je neuvěřitelně praštěná. Škoda, že se to ke konci začne rozpadá a objeví se další a další postavy, které v tom udělají akorát bordel. Působivý animák od DC, který jasně splňuje standart, kterými se animáky od DC prezentují. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Z počátku celkem slušný rozjezd (pokud jako já víte zhola nic o Suicide Squad), který se ale v druhé polovině naprosto rozpadne v nesmyslný showcase známých záporáků z batmanovského universa a nezajímavou random přezdržku. Až trochu bolí hlava ze scénáristovy bezradnosti nacpat film postavami až po okraj a nadběhnout si zhýčkaným komiksovým fanouškům. Nakonec mi zůstalo snad jenom zajímavé videoherní hlasové obsazení a vtipné pousmání se nad faktem, že Troy Baker je opravdu všude a teď už mu neuniknou ani fanoušci filmů. 40 % ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Dva filmy v jednom. Jeden je heist movie s cool bandou záporákov ( hlavne Harley Quinn nemá chybu) a druhý klasický súboj Batman vs. Joker. A spolu to hrá výborne. Problém je že Batman je tam v prvej polovice hrozne málo a Suicide Squad sú fakt sympatické hovadá takže som mal problém komu fandiť . Našlapaný, temný, vtipný, brutálny, výborný animák. 9/10 P.S. deckám to fakt nepúšťajte ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Chutný predkrm pred hranými Suicide Squad. Ako (takmer) nekritický fanúšik antagonistov som si zgustol a s brutálnym koncom plným tých najväčších "hviezd" som výsostne spokojný. Len krôčik k dokonalosti a dokonalé navnadenie na ďalšie animáky z Netopierovho univerza. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

A co jako? Klidně tam mrdnu i tu pátou i když čtyři by byly možná objektivnější. Ale když ona je to tak parádní jízda. Je to saprově nakreslené (hlavně teda Batman, Joker a Harley jsou tak špičkově črtnutí jak možná ještě v animáku nikdy). I když všechny postavy šlapou jak mají a v teamu vládně příjemně jiskřivá chemie tak stejně nelze nevypíchnout Harley- to je kapitola sama pro sebe a táhne celý film nahoru neskutečným způsobem..... Po šňůře spíše průměrných animáků se DCčko zase jednou pořádně vytáhlo a přineslo naději, že možná ještě nezapoměli dělat nejlepší komiksové animáky. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)
  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama