Reklama

Reklama

One Please

(festivalový název)
  • USA One Please
Krátkometrážní / Horor
USA, 2014, 7 min

Obsahy(1)

Jak daleko může zajít rodičovská láska? Daleko. (iShorts)

Recenze (10)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další skvělý krátkometrážní počin o tom jak daleko je schopna zajít rodičovská láska. Režisér v 6 minutách nastíní zajímavě zvrhlý svět, který je originální a slušně morbidní. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Pistáciová, vanilková, čokoládová…“ Kdybych uviděl zmrzlinářské auto a Michaela Berrymana za volantem, hned by mě přešla chuť a rychle zdrhal. Jenže zdejší děti ho mají rádi a jejich rodiče jsou pro své milované obětovat opravdu cokoliv…Tahle krátkometrážní jednohubka nám sice nenabídne žádné okouzlující a nervy drásající momenty, ale jde o poctivou režisérskou práci, slušná kamera je taky na místě a z toho všeho krájení jsem dostal pořádný hlad…70% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nápad s vyšinutým zmrzlinárom, zhromažďujúcim časti ľudských tiel nie je v rámci hororového žánru síce žiadna novinka a jedného takého už dvadsať rokov pred One Please jedinečne stvárnil démonický Clint Howard v slasheri Ice Cream Man, tento festivalový kraťas však disponuje nestarnúcim (okrem toho, že mu pribudlo zopár vrások sa ten chlap v priebehu posledných 40 rokov zmenil iba minimálne) Michaelom Berrymanom, ktorý je hororom sám o sebe. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jedno velké WTF absolutně bez pointy. Slušné, zvrhlé a hezky vizuálně barevné v kontrastu s brutalitou nápadu, ale co tímhle chce tvůrce říct??? ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Dobrá jednohubka v čele s Michaelem Berrymanam alias mužem, který je už prostě odsouzen k tomu hrát jen v hororech natočená šikovnou rukou Jesseho Burkse, který dokázal vytvořit nádherný vizuální kontrast mezi domečkem idylické rodinky a dodávkou plnou lidských částí těla. Škoda, že to nevygradovalo trochu ostřeji, ale za mě spokojenost. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Upřímně, reality kraťasů, jako jsou tyhle, mě baví, doba je uspěchaná, člověk má čas tak leda věnovat něčemu pár minut, takže se do toho světa, který tvoří, rychle dostane. Ale koncept v jakémkoliv ohledu nepřináší moc. Je to myšlenka, nápad, přetavená do 5+ minut dlouhého kraťasu. Dobře natočeno, ale nabízí to jen jednu věc. ()

Související novinky

Strážce Galaxie čeká další hrozba

Strážce Galaxie čeká další hrozba

31.07.2014

Tak už dneska! Pokud patříte mezi fanoušky comicsových adaptací, nebo vás emzácký strom a mluvící mýval se samopalem zaujali z jiného důvodu, můžete konečně ukojit svoji zvědavost. Strážci Galaxie… (více)

Největší comicsárny na Comic-Conu

Největší comicsárny na Comic-Conu

27.07.2014

Letošní Comic-Con se obešel bez velkých oznámení. Zatímco minule jsme se dozvěděli o týmovce Batmana se Supermanem a záporákovi druhých Avengers, letošní překvapení tak zásadní nebyla. Studio Warner… (více)

Reklama

Reklama