Reklama

Reklama

Inga Lindström


Tajemství zámku Gripsholm (E50)

(epizoda)
  • Německo Das Geheimnis von Gripsholm (více)

Obsahy(1)

Helena žije v městečku u zámku Gripsholm, v němž vede baletní školu. Baletky vyhrají soutěž, a její fotografie se tak ocitne v novinách. Tam si jí povšimne bývalý manžel Anders, který právě opouští vězení, kam byl odsouzen za vraždu Helenina otce Maxe. Anders se za Helenou rozjede... (TV Prima)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše co od romantiky po německu čekáte, tentokrát v podobě romance starších a pokročilých. Děj, na který vám stačí pozornost na půl oka a na půl ucha, toporné dialogy, příběh, ve kterém tradičně hraje roli chyba kdesi v minulosti, a tradičně hezké záběry na přírodu i architekturu. Žánrovým nadstandardem (v tomto typu filmů až přelomovým) je to, že oba uchazeči o přízeň starší paní jsou docela správňáci. Kdo má z podobných filmů osypky, nechť si dvě hvězdičky z mého hodnocení ubere. ()

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja keď sa dám na takéto veci... Príbeh otecka, ktorý sa snaží presvedčiť svoju niekdajšiu rodinu, ako on nezavraždil manželkinho otca a je nespravodlivo celoživotne prenasledovaný vari ako sám Kristus. Samozrejme, neprídete o tie najtrápnejšie gýčové chvíľky. ()

Reklama

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama