Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (475)

klerik 

všechny recenze uživatele

Podobne ako V HLAVE - v úvode sa vystrieľa všetka vtipná munícia, a potom už len nasleduje tuctové putovacie dobrodružstvo. Blbé je, že film ani nie je o tajnom živote domácich miláčikov... Film neublíži ani neotrávi, ale keď psie dobrodružstvo, tak radšej BOLT, keď mačky a psy, tak radšej MAČKY A PSY, keď zvieratká a dobrý príbeh, tak radšej ZOOTOPIA... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $368,384,330Tržby Celosvetovo $875,457,937Tržby za predaj Blu-ray v USA $61,665,083Tržby za predaj DVD v USA $41,393,771 ║ jedno z milých prekvapení roka 2016, režisér Chris Renaud to opäť dokázal, z minima vykresal maximum, výborne pojal príbeh o domácich maznáčikoch a z maximálne úderným humorom baví po celý čas, dokonca dokáže aj dojať, plusom 3D efekt, výborná oddychovka, ktorá dokonca poráža konkurenciu v podobe Zootopie a Hľadá sa Dory /videl v kine 3D verziu 2x: 95%/ __pred týmto animákom v kine beží krátkometrážny film: Mimoni jsou sekáči ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Čím ohromit u animovaných filmů, když už v tomto žánru takřka všechno bylo? Líbil se mi hlavní hrdina Max a líbila se mi myšlenka, že můj králíček místo toho aby na mě čekal doma, tak vyvádí nějaké skopičiny - třeba si zapne telku nebo kouká z okna a povídá si s ptáčky apod.. Nedokážu si to představit, a to je přesně důvod proč se podívat na tento film :-). Jasné je to asi spíše pro malé děti, ale mě to zaujalo. Nejvíce se mi líbil malý papoušek a jeho let (kdo neví musí o čem je řeč musí se na film mrknout) a také despotický bílý králíček. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Viděli jste trailer? Bavil vás? To je dobře. Jedná se o všechny scény, které jsou na filmu zábavné... jak už to tak chodí, Jeoffrey tomu dal 3*, takže tomu sám dávám 2. Nesympatická podívaná o ničem... Bude se to alespoň líbit malým dětem? NE. Protože je tam stupidní králík, stupní sokol, stupidní pes a.. Agrh... Radši malým ukažte Inside Out nebo jiné. Toto je bez života :-/ 30 % ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Já to beru. Jak už tu bylo napsáni několikrát, je to výjimečně animák zaměřený opravdu na děcka. Jako dospělý si film užijete, pokud máte kočku, nebo hafana a najdete v tom každodenní strasti a radosti. Vtipy hodně sází na animaci zvířátek, vyloženě scenáristická práce s humorem neměla moc společného. Příběh a hlavní zápletka největší klišé všech dob, vykrádání jiných, úspěšnějších animáků. Ale samozřejmě jsem se nasmála. Bohužel viděno s dabingem, kde mi to příšerně kazil Vydra. A taky tam bylo dost silně nesympatických zvířat, což by se u filmu, kde můžete ovlivnit opravdu VŠECHNO stávat nemuselo. 4* ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy zvířátka jedou v autobuse, je na zadních dveřích reklamní plakát na animák Zpívej (2016). (Mandy412)
  • U konce, když se andulka vítá se svým majitelem, a ten si sedne do křesla, je v pozadí vidět plakát na film Ptáci (1963). (Delock)
  • Scéna, kde se Pops snaží flirtovat s Chloe, která mu říká: „Ale já jsem kočka“, načež on odpoví: „Nikdo není dokonalý“, je narážkou na film Někdo to rád horké (1959). (Candice)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama