Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (475)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne Katie přivede domů druhého psa Duke(a), ale to se Maxovi vůbec nelíbí, protože se nechce o svoji paničku s nikým dělit. Další den se při hromadném venčení poštuchují a v ulicích New Yorku se ztratí. Zažijí společně dobrodružství a dočkají se nečekané pomoci... Bílého králíčka Snowball(a) namluvil černošský herec Kevin Hart. Film má pěknou animaci, ale schází mu originálnějí příběh, protože si půjčuje odjinud. Snímek má zvukový potitulkový dovětek: "Fajn, večírek je u konce." HODNOCENÍ 70% ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení trochu nepobírám. Kdo někdy měl kočku nebo psa, najde si ve filmu spoustu zábavných detailů, které vyplývají čistě z toho, co tato zvířátka obvykle dělají. Příběh je sice trochu slabší, ale film má slušný spád. Nejlepší je začátek a konec, ale z toho, že si pudl doma pouští metal holt celovečerák neuděláte. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Člověk slyší mluvit Louise C.K a čeká, kdy přistane nějaká ta píča, píča, píča a vono nic, naštěstí i ten poměrně lehčí scénář spíš pro menší umí pobavit.U některých scén sme se hodně zasmáli, ale upřímně sem čekal něco spíš z tý domácnosti a co ti mazlíčci dělají, než zase akční fantasmagorii jak čokli a vepři řídí káry.Ale doba si už asi žádá tyhle přeafektovaný kokotinky.Já vůl si totiž myslel, že náš Yokrshire leží doma, kouše mi bačkory a chčije na koberec a vona ta mrška krade PPLku dodávky a lítá po městě.Film dobrej, mohl bejt ale legendární.75%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Množstvo známych scénok z ukážok a asi ste ich už videli aj inde sa odohrá už v prvých minútach, čo je pozitívny signál, lebo sa tešíte, že je tu niečo nové. No prekvapivo je prvá štvrťhodina čiastočne okukaná vrátane Maxa prichádzajúceho o monopol miláčika. Ten námet bol spracovaný vo viacerých animákoch a iných filmoch. Pri nie príliš silnom deji vám jednotlivé postavičky udržia pozornosť v jednotlivých častiach filmu. Celá plejáda zvieratiek bez majiteľa je rovnako krásne animovaná, nájdete tu kopu zaujímavých postavičiek, až vám bude ľúto, že nedostali väčší priestor. Potetovaný sviniar nemusel mať iba pár gagov, krokodíl má top vizuál a tvoria riadne nebezpečnú bandu, ktorej by svedčil lepší námet ako naháňať iných. V tom smere scenáristi neboli príliš inovatívni a rozdelili zvieratká do kategórií a nechali ich behať po meste. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Už od upoutávek jsem si moc nesliboval a čekal jsem průměr, který jsem dostal. Příběh jednoduchý pro ty nejmenší diváky a dospělý se pobaví tak půl hodiny. Nad některými scénami kroutíte očima, nad některými se pousmějete. Postav zbytečně hodně, ale králík a psí dvojka jsou fajn. Chtělo to i více odvahy a ne patlat scény, které už člověk někde viděl. Nevidím důvod, proč bych tento film měl vidět podruhé. Na druhou stranu lepší, než Mimoni a některé sequely......5/10 ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu zazní píseň „Bounce“ od skupiny System of a Down. Jedná se o scénu, kdy majitel psa Leonarda odchází z domu a Leonard pustí hudbu a začne tancovat. (MeanWhile)
  • Ve scéně, kdy zvířátka jedou v autobuse, je na zadních dveřích reklamní plakát na animák Zpívej (2016). (Mandy412)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama