Reklama

Reklama

Smush! A DeadHeads Short

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 2012, 9 min

Obsahy(1)

Malá holčička Annabelle si objedná pizzu, avšak netuší, že s pizzou přijde i pár nezvaných strávníků, kteří jsou hladovější, než čekala. (Sayko)

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Malé dievča si v čase bez dozoru rodičov nachádza špecifického kamaráta na trávenie voľného času. Pomôže jej v ťažkej situácii? Jedna z dvoch masiek pekná, jeden z dvoch gore záberov pekný, takže - 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dětsky naivní to možná je, ale taky pěkně nudné. Spojení zombie tématiky, černého humoru a mladé hrdinky by normálně nemusela být zas až taková katastrofa, jen kdyby to nebylo tak nezáživně podané. Někomu tohle možná stačí, ale na mé osobě to zrovna moc nefungovalo. Možná to bude tím, že zombie tématiku zrovna nemusím – jediné co se mi líbilo, byl fight mezi zombíkama… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to naozaj príjemné, je tak akosi detsky nevinné ( a nieje to len tou detskou predstaviteľkou ). Proste akýsi fanmade pohľad na nielen zombie tematiku. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Až na trochu předvídatelný konec by to byl nádherný amatérský film. Pěkné masky, pěkná zápletka, herecké výkony také fajn a jediné, za co dávám hvězdu dolu je to, že to není amatérský film, ale jedná se o plnohodnotnej krátkometráž. Avšak pobavil jsem se! :-) ()

Reklama

Reklama