Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

Nancy 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděla a to je možná chyba. Připadala jsem si, jako bych byla taky hozena do tohohle labyritu, protože jsem vůbec netušila, co se tam děje (a ne že k tomu by mi jednička nějak pomohla) a chápala jsem jen některé moudré výjevy všech těch "chytrých" lidí. Přesto jsem se alespoň moc nenudila a koukala jsem teda jen na ty "různé" zajímavé krychličky, kterých jsem si teda užila požehnaně. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Film videný v TV. Celkom ma pobavil Jednotku som vtedy nevidel. Ten večer keď som to sledoval ma to celkom pobavilo. Zopár ľudí sa prebudí v kocke a nevedia ako sa tam dostali tak prechádzajú s jednej kocky do druhej. Situácie sa vyhrocujú, nervy praskajú a nikto nevie ako sa odtiaľ dá dostať. Nečakaný koniec ma pobavil ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Mno, přidat do "původní" kostky paralelní prostor a čas je přece k ničemu, když ten další prostor a čas nehraje v příběhu skoro žádnou roli. Žádná situace se neopakuje v tom smyslu, že by se z ní postavy nějak poučily nebo ji využily ku prospěchu. Postavy se nikdy nezaobírají tím, proč vlastně lezou z místnosti do místnosti do místnosti. V prvním filmu měly důvod hledat cestu ven z fyzického bludiště, ale kam si myslely zdejší subjekty, že jdou? Co hledají? Jak to, že byl na všech hodinkách stejný čas? ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Na jednotku to nemá, ale stále to nieje na zahodenie. Chválim modernejšie otváranie dverí a väčší počet postáv, ale na druhej strane bohužiaľ kocke chýbajú pasce. Niektoré úmrtia som si ani nevedel vysvetliť a bolo to 1000x väčšie sci-fi než bol prvý diel. Koniec som nepochopil do dnes a bohužiaľ už asi nikdy nikto nevysvetlí pôvod kociek (a to som videl i tretí diel). Film ma na prekvapenie bavil a užíval som si ho. Nie som sklamaný. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ak už nič, tak je Hyperkocka aspoň ukážkový materiál toho, ako by pokračovanie filmu nemalo vyzerať. No nielenže je Hyperkocka zlé pokračovanie, ono je aj dokonca veľmi zlý film. Prostredie kocky je neoriginálne a nezmyselné, herci sú odpadoví, no najviac deprimujúci je na tom extrémne zlý scenár. Technická stránka už tak márna nie je a aspoň sa to neberie prehnane vážne, no nepáčilo sa mi to. Proste nie. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)
  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)

Reklama

Reklama