Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Rada by som to ohodnotila odpadom ale "bohužiaľ" len som sem-tam načúvala a vykukla spoza PC, že čo sa tam deje. Ako v predošlom filme, samozrejme, že nič. EDIT: Nakoniec som našla tú odvahu si to pozrieť a bola to neuveriteľná sračka. Neviem čo viac k takejto kktine napísať. Tú starú kravu by som obetovala ako prvú... Ono sa to snažilo byť horor alebo psycho sračka? Ale toto určite horor nebol podľa môjho názoru. Minimálne tá sračka. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ze 3 rozměrů se staly 4, z krychle se stal teserakt a z filmu se stala píčovina. Zabřednutí do neprobádaných vědeckých vod má ve světě filmu mnoho výhod. Například si můžete ve filmu vymyslet hromadu absolutních píčovin, váš film nemusí dávat vůbec smysl a přesto vám nikdo nemůže povědět ani popel. Myslím si, že je třeba ocenit alespoň originalitu. Hororů, kde vraždí teoretická matematika přeci jen mnoho není. V podstatě už po přečtení toho, že byl snímek natočený v Kanadě mi mělo dojít, že místo herců bude na plátně parta ochotníků bez jediné špetky náznaku jakéhokoli talentu. Ochotníci se bohužel nevyskytovali pouze na pozicích herců. Vznikla tedy maximálně divná snůška všemožných volovin, bez jasného směřování, která dokáže udržet pozornost maximálně tak tím, co šíleného přinesou další sekundy. Velmi slabé dvě hvězdy za originalitu a za to, že jsem byl ke sledování podobného snímku velmi dobře naladěn. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Videl som to ako polsedné (tretie) v poradí. Nie je to pokračovanie, skôr nová daptácia. Má uplne inú atmosféru. Koniec je "štandardnejší" ako u jednotky a trošku menej vykonštruovaný ako u trojky (0). Tak ako séria SAW ani Kocka už po prvej časti nemá čo nové povedať, ale toto bol sympatický pokus o totálne využitie triválneho nápadu. Počas filmu som sa nenudil, na Kari Matchett sa dobre pozerá a ultra lacné triky sú celkm šikovne použité, že úplne prepáčim dementnú predtitulkovú scénu... Ak sa vám cnie za jednotkou odporúčam EDEN LOG... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce už od začátku velké zklamání. Hovorovou mluvou bych řekl, že to byla debilní sračka, a že vůbec nechápu, že tak debilní sračku může někdo natočit jako pokračování hodně dobrýho a originálního filmu. Prostředí Krychle je sice sofistikovanější a rádoby víc cool, a samotná Krychle už není jen obyčejná krychle nýbrž Hyperkrychle, ale ta naprosto příšerná partička komiků uvnitř s ultradementními kecy a chováním film sráží na úroveň podřadnýho poloamatérskýho videobéčka. Mám rád béčka a blbost scénářů si většinou zvráceně vychutnávám, ale tohle mě vážně nebavilo. Které scénáristické ultrahovado probůh vymýšlelo ty postavy a hlavně dialogy? Samozřejmě pouze řečnická otázka, odpověď mě nezajímá. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

První kámen úrazu Kostky 2 je v tom, že se zbytečně snaží jít dál, být velkolepější, záhadnější a na vyšší mystické a matematické úrovni než Kostka 1. Výsledkem jsou tak méně pochopitelné hrátky s čtvrtým rozměrem, nelogicky rozdílné plynutí času, pár točících se lesklých předmětů a žádné opravdu reálné pasti, kterých by se člověk u obrazovky mohl bát. Druhým kiksem jsou postavy včetně jejich slabších dialogů, které jsou doslova vykradeny z první Kostky. Přitom charaktery nebyly zrovna to, v čem by se oplatilo od Kostky 1 inspirovat. Výsledkem je tedy trapné béčko podávané v dárkovém balení tvaru kostky, které má jedno jediné štěstí, a to, že já osobně mám rád ztísněné thrillery se záhadným námětem, takže Kostku 2 úplně nezatracuji. 4/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)
  • Když Jerry (Neil Crone) ukazuje druhé hodinky, které patří jinému jeho já, lze vidět, že mají oba kusy jiné seriové číslo. To by ale nebylo možné, pokud patřili jeho kopii z jiné reality. (Habansz)
  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)

Reklama

Reklama