Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

Nancy 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděla a to je možná chyba. Připadala jsem si, jako bych byla taky hozena do tohohle labyritu, protože jsem vůbec netušila, co se tam děje (a ne že k tomu by mi jednička nějak pomohla) a chápala jsem jen některé moudré výjevy všech těch "chytrých" lidí. Přesto jsem se alespoň moc nenudila a koukala jsem teda jen na ty "různé" zajímavé krychličky, kterých jsem si teda užila požehnaně. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hmm, ani neviem čo na to povedať. Film bol strašidelný, to horor má byť, takže ok. Záverečná pointa mi vlastne celkom vyhovuje - vyriešila aspoň niečo. Zároveň sa tak stratila určitá mystika nerozlúštiteľného z prvej Kocky. Niektoré elementy boli zaujímavejšie ako v jednotke, iné zase vyzerali ako narýchlo povymýšľané barličky... Film 2*, za tú strašidelnosť 1*. Obe Kocky som videla raz a myslím, že to aj stačí. ()

Reklama

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ak už nič, tak je Hyperkocka aspoň ukážkový materiál toho, ako by pokračovanie filmu nemalo vyzerať. No nielenže je Hyperkocka zlé pokračovanie, ono je aj dokonca veľmi zlý film. Prostredie kocky je neoriginálne a nezmyselné, herci sú odpadoví, no najviac deprimujúci je na tom extrémne zlý scenár. Technická stránka už tak márna nie je a aspoň sa to neberie prehnane vážne, no nepáčilo sa mi to. Proste nie. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle netřeba nějak moc komentovat. O několik tříd horší než původní Kostka. To už je lepší sledovat Kostičky. Nesympatická hlavní hrdinka, nanervylezoucí chlápek v ohozu alá Max Payne, trapné až ubohé efekty. Je to fakt bída. Hodně špatný film, navíc ten závěr... I když ten to částečně zachraňuje, poněvadž už je aspoň konec. Je to jen o mini stupínek nad odpadem. ()

3497299 

všechny recenze uživatele

Spousta zajímavých nápadů, které docela zábavně populární formou znásilňují kvantovou fyziku, které ovšem netvoří komplexnější celek. Kdyby tenhle syžet zpracoval někdo schopnější (nebo kdyby měl Sekula alespoň trochu vyšší rozpočet), mohlo by z toho vzniknout docela zábavné a hravě neotřelé komorní sci-fi. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Když Jerry (Neil Crone) ukazuje druhé hodinky, které patří jinému jeho já, lze vidět, že mají oba kusy jiné seriové číslo. To by ale nebylo možné, pokud patřili jeho kopii z jiné reality. (Habansz)
  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)

Reklama

Reklama