Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

Rufete 

všechny recenze uživatele

"And you will never see me coming..." Po skončení třetího Iron Mana jsem si strašně přál víc Mandarina a tady to je. Ze všech one-shotů je tenhle nejlepší, má to humor, dostatečně zajímavou pointu a možná i budoucnost. Mandarin (nebo spíš Trevor) je geniální a naprosto chápu, proč je fanoušky tak oblíbený. Škoda jen, že v tom třetím Iron Manovi neměl větší prostor. Co víc říct, dávám plný počet, protože si to tenhle kraťas zaslouží. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipný krátký film o tom, co se dělo s hercem Trevorem Slatterym po událostech Iron Mana 3. Mohu ho doporučit především ze dvou důvodů. Zaprvé, pokud se vám Trevorova postala líbila už ve zmíněném filmu, nebo zadruhé, pokud máte aspoň malé ponětí o tom, kdo je v komiksech Marvelu skutečným Mandarinem ;) ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejlepší One - Shot, kterému by vůbec neuškodilo, kdyby to One - Shot nebyl. Famózní a geniální Ben Kingsley konečně na pořádném prostoru, který tady má jen pro sebe, výtečný scénář, parádní hlášky, napojení na MCU i parádní cameo Sama Rockwella. Je tady prostě všechno. Opět se dokazuje, že vězeňské filmy jsou nejlepší. Škoda, že je tenhle tak krátký. Kdybych měl doporučit jeden jediný One - Shot, který by jste měli vidět, byl by to právě tenhle. Ben Kingsley se svým mocným hlasem překonává i Coulsona na pumpě 100%. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Společně s agentkou Carterovou nejpovedenější Marvelovský kraťas. O proti Carterový, která byla akční, je tohle spíše komedie i když akce se taky dočkáme. Před titulkama nás lehce navnadí na případného padoucha a během titulků tu máme vtipnou scénku s předchozím Iron Manovým protivníkem. Ben Kingsley perfektní, KGB Cop pobavil a potěšila opička z Hangover 2. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén si můžeme všimnout tetování na Trevorově (Ben Kingsley) krku. Jedná se o štít Captaina Ameriky (Chris Evans), ale místo hvězdy má písmeno A symbolizující anarchii. (Kubaaa97)
  • Na konci filmu se na scéně objeví Sam Rockwell jako Justin Hammer, padouch z filmu Iron Man 2 (2010). Ten je umístěn ve stejném vězení jako Trevor "Mandarin" Slattery (Ben Kingsley). (gogos)

Reklama

Reklama