Reklama

Reklama

Vražda na Rio Grande

(TV film)
  • USA River of Rage: The Taking of Maggie Keene (více)

Obsahy(1)

Maggie (Victoria Principal) se vydává se svým přítelem Ericem na několikadenní výlet na raftu. Společně s raftem si najmou i místního průvodce. Na první zastávce se setkávají s třemi pro Maggie neznámými muži. Ta si mezitím odchází opodál tajně zakouřit. Pozoruje jak se Eric s muži o něčem dohaduje a jeden z nich Erica i průvodce nemilosrdně zastřelí. Maggie se snaží uprchnout, ale vzápětí je chycena a psychpatický vůdce skupiny Kim jí vysvětlí, proč musel jejího přítele zastřelit. Maggie se podaří uprchnout, ale je opět brzy chycena. Kim jí řekne, že musí podstoupit zkoušku: pokud se jí podaří přežít v divočině a uniknout mu, tak bude hodna stát se jeho ženou. Hra o život právě začíná… (TheRaven)

(více)

Recenze (8)

tron 

všechny recenze uživatele

Stáva sa to – ak máte úspech, čoskoro príde kópia. Po ÚPLNOM BEZVETRÍ (1989) prišla televízna PLAVBA (1993) s Rutgerom Hauerom, po áčkarskej DIVOKEJ RIEKE (1994) televízne béčko VRAŽDA NA RIO GRANDE... lenže hop, čo to! RIO GRANDE prekvapivo vzniklo o rok skôr. Takže Curtis Hanson vykradol ich, nie naopak! Ak však necháme stranou tento chronologický fakt, výsledok je stále rovnaký: kým súboj Meryl Streepovej s Kevinom Baconom v sebe niesol chuť strhujúcej psychologickej akcie, VRAŽDA NA RIO GRANDE je skutočne len malým nenápadným filmom s náznakom napätia a s Victoriou Principalovou („Dallas“) v titulnej úlohe. No...úplná strata času to nie je. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Výlet na raftu se pro Victorii Principalovou změní v boj o holé přežití v divočině. V patách jí jsou totiž nelítostní zabijáci... ()

Reklama

Jansen 

všechny recenze uživatele

Klasické televizní béčko, které ničím nepřekvapí. Děj je předvídatelný od začátku do konce, situace tisíckrát omleté a happy end nakonec. Postavy jsou tak směšné a trapné, že se tento film snad vůbec nedá brát vážně (místy je i docela směšný, tak nevím, jestli to nakonec nebyl záměr :). Nad všechny a všechno ale jasně vyčnívá hláškující texaský ranger, ten si těch pár minut slávy ale uměl užít :) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama