Reklama

Reklama

Bad Johnson

  • USA Johnson (neoficiální název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Príbeh o charizmatickom sukničkárovi Richovi Johnsonovi (Cam Gigandet), ktorý dostane ​​zaslúžený trest, keď jeho penis záhadne opustí jeho telo a vezme na seba ľudskú podobu. Podarí sa Richovi napraviť svoje hriechy a všetko vrátiť do normálneho stavu? (misterz)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (6)

xzajox 

všechny recenze uživatele

Ďalšia priemerná americká komédia o tom, ako musí prísť zázrak, aby sa nejaký amík zobudil a začal sa chovať normálne. Nápad nie je zlý, a občas to smeruje k humorným situáciám, ale aj k niekoľkým úplne trápnym + kopec vecí tam nedávalo zmysel. Slabé 35% - 2* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jednou docela fajn ujetý nápad, který je nakonec zabitý tím, kam se příběh vydá. Chlapík zahýbá a jednou se mu to vymstí. Přeje si pak, aby neměl penis. A ten ho skutečně opustí a promění se v chlapa. Jak říkám, skvělý ujetý nápad. Jenže je to zase celé jen moralizování o tom, jak se hlavní hrdina polepší a jak nakonec ke svému penisu přijde. Škoda, jednou by se někdo mohl pokusit o jiný vývoj. ()

Reklama

Moena 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech naprosto průměrná komedie, ale se skvělým ujetým nápadem, ze kterého se možná dalo vytěžit malinko víc. S krátkou stopáží nenudí a hudba taky ujde, takže takový ten film na cestu vlakem - ok. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

10% za nápad, kterej byl fakt ulítlej a dával prostor spoustě nápadů. Jenže zůstalo jen u toho, že k pravé lásce nepotřebujete péro. A to je jedna z největších hovadin, jaká kdy byla do světa filmu vypuštěná. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama