Reklama

Reklama

Život se s Amy (Amy Schumer) docela mazlí. Má skvělou práci ve společenském časopise, báječné kamarádky, útulný byt a pěknou sestavu přítulných partnerů, kteří od ní kromě příležitostného sexu nic nechtějí. Když tu a tam uslyší tikat biologické hodiny, navštíví vdanou sestru nebo brutálně cynického otce a tikání hned ustane. Amy by takhle spokojeně žila asi až do přechodu, kdyby se nerozhodla napsat rozhovor s velmi úspěšným sportovním doktorem Aaronem (Bill Hader). Jako správná novinářka se rozhodne poznat objekt svého zájmu opravdu důkladně, a tak se s ním vyspí. Zcela v duchu svého životního názoru, naprosto nezávazně. Jenže tenhle doktor je z poněkud jiného materiálu než ostatní příležitostní milenci a chtěl by s ní sex závazně opakovat. Fakt, že je hradba její monogamie takhle brutálně napadena, Amy naprosto vyděsí. Rozhodne se, že vezme nohy na ramena, jenže sotva vyrazí, uvědomí si, že se jí už nechce běžet životem samotné. To by ale předtím nesměla dát „svému" doktorovi kopačky. (CinemArt)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (268)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Skvělé, do nejmenšího puntíku. Na první scénu, na tu jsem koukal, jak na zjevení, ale to jsem ještě vůbec netušil, co mě všechno čeká. Velmi inteligentní humor, několik slavných sportovců, naprosto uvěřitelný příběh a hlavně dvojici, která k sobě naprosto perfketně pasovala. Amy byla správně potrhlá a Bill, ten ji jako starší a zkušenější usměrnoval. V rámci mezí teda, zas až tak moc se mu to nepovedlo, což naštěstí nemůžu říct o téhle brilantní komedii. Za skoro poslední, roztleskávačskou scénu pálím do plných! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Velice dobrá a vtipná komedie, prostě taková jako všechny ostatní, co Američané natočili, takže to není nic originálního, ale na nudné odpoledne ten film postačí a navíc zaručuje, že se alespoň jedné ze scén zasmějete, protože Amy Schumer je opravdu skvělá komička a dokáže si ze sebe udělat legraci. ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi AMY SCHUMER, o ktorej je film, Judda Apatowa - Trainwreck, scenár si napísala sama, čo si myslím, že na motívy vlastných skúseností ? , ktoré sú trochu upravené pre celkové vyznenie a pochopenie filmu. Problém, ani nevidím v zvláštnom hereckom prevedení - hlavnej postavy, Amy Schumer, alebo poprípade, epizodických úloh, Johna Cenu, či LeBrona Jamesa, najmä, Bill Hader, je bravúrny, i napriek tomu, že obdivuje Billyho Joela - Uptown Girl, ale vidím ho v slabšie ukotvenej réžii, Judda Apatowa, ktorý mučí diváka na poli dvoch hodín, sa mu zdá, že sa pozerá na 4. hodinový film ! OBJAV, AMY SCHUMER - zachraňuje celkové pocity a nálady z filmu, nie je až taká kosť, je sexy, má výborný slovník, zmysel pre iný druh humoru, dlhšie som sa vyhýbal Apatowmu fekálnemu humoru, ktorý ma až tak dnes, nezaujíma, ale bol som zvedavý na Amy, ktorá mi viac - menej, dala všetko, čo som od nej chcel... ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem zázraky. Celý film byl jeden velký omyl. Počínaje špatným výběrem herců až po šíleně dlouhou stopáž. Hlavní herečka Amy Schumer na mě působila až moc protivně a nesympaticky. To se mi pak celý film líbit nemůže. A co to je za trend dělat každý nový film minimálně 120 minut dlouhý? Musim se přiznat, že vydržet až do konce byl docela výkon. Pro mě teda jo. 35%. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Vykolejená. Je to komedie pro ženy namixovaná decentně načrtnutou psychologickou hříčkou s kritikou společnosti. Jen pro určité publikum. Hlavní hrdinka (tak jako spoustu dalších reálných žen) má špatné životní zkušenosti, ve skrytu duše se bojí že není pro muže dostatečně atraktivní a tak své obavy maskuje sebeklamným přesvědčením že jí o lásku vlastně vůbec nejde a k životu jí stačí jen jednorázovka nebo sex s blbcem. Prý se nechce vázat, ale spíše se bojí selhání, kterému chce předejít zbrklým odmítnutím partnera. Kdo má poslední slovo vyhrává, že? Je nakažená filozofií otce, který měl záletnictví v krvi a nalhává si, že je stejná jako on. Přepálené směšné hlášky od podobně postižené kolegyně jsou vlastně smutné - úvahy typu: "Ten chlap ze včerejší noci se chce s tebou ještě někdy sejít? Jít dokonce do divadla? To je teda úchyl, zavolám na něho policii!" V této komedii se můžete zasmát absurdním hláškám, zazlobit se na Amy proč závidí a nasazuje na svojí úspěšně zadanou sestru... Případně si říci že podobná moudra sama v skrytu duše víte, víte že je potřeba se přestat vztahu bát ale potřebovala jste to ještě slyšet nahlas v nadsazeném vydání. Jistě, Woody Allen to sice není, nejedná se ani o intelektuálně propracované ani třeskutě vtipné hlášky,ale myslet se má na všechny divačky, i na ty, které se na celého Woodyho Allena můžou ledatak zvysoka - shovívavě - až lhostejně... pousmát. A tak to má být. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Když Amy Schumer popsala postavu své filmové šéfové jako: "Tilda-Swinton-typ", režisér Judd Apatow kontaktoval přímo herečku Tildu Swinton, která jako fanynka režiséra Apatowa roli přijala. (Patw)
  • Natáčelo se od května do července 2014 na Manhattanu a Long Islandu v New Yorku. (jenik71)
  • První verzi scénáře napsala Amy Schumer během měsíce a půl, a další dva roky trvaly veškeré úpravy a přípravy k natáčení. Prozradila, že scénář psala s myšlenkou režie právě od Apatowa, a proto do scénáře psala věci, které by ho mohly zaujmout. (Patw)

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

19.07.2016

Málokdo si to uvědomuje, ale Goldie Hawn se už 14 let vyhýbá filmovému byznysu. Na svoje místo tak trochu vyslala dceru Kate Hudson, teď se nicméně vrátí do kin v novém filmu s Amy Schumer. Velká… (více)

Reklama

Reklama