Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starostlivá Mei (Anita Mui) přijíždí do Číny podívat se na svého bratra Shinga (Stephen Chow). Zatímco jej hledá, dozvídá se, že její bratr a strýc San (Man Tat Ng) se stali známými hazardními hráči. Gamblerka Fanny (Carol Cheng) se rozhodne Mei využít pro své potřeby. (Epistemolog)

Recenze (4)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Starostlivá Mei (Anita Mui) přijíždí do Číny podívat se na svého bratra Shinga (Stephen Chow). Zatímco ho hledá, dozvídá se, že její bratr a strýc San (Man Tat Ng) se stali známými hazardními hráči. Gamblerka Fanny (Carol Cheng) se však rozhodne Mei využít pro své potřeby. Choreografii jediného souboje má na starost Corey Yuen, který zde hraje Fishy Shinga. Wah Yuen se jen krátce mihne v roli mistra Wu Lung Loa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady už opravdu nemá smysl hledat návaznosti, i když Stephen Chow zde taky chvilku hraje. Popravdě jsem ale ani neměl potřebu v tom hledat něco, co by mě bavilo. Je zde pár zábavných scén, pár scén, které jsou ujeté správným směrem, ale to je tak opravdu všechno. Ani ty postavy se mi nějak moc nelíbily. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz vyrazne slabsie pokracovanie filmu All for the Winners z roku 1990. V jednotke aspon slo o poker a medzitym boli natocene aj fajne akcne sceny, tu uz slo dole vodou, tempo, hazard, a veruze aj ta akcia sa jaxi sere . 45 % ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Top Bet je jediné skutečné pokračování filmu All for the Winners (který sám je ripoffem filmu God of Gamblers a následným zpětným sloučením dal vzniknout filmům God of Gamblers II a God of Gamblers III: Back to Shanghai, složité, což?), bohužel Sing (Stephen Chow) zde hraje dohromady asi pět minut. Na začátku se totiž po vyhraném duelu mezi Taiwanem (který zastupuje) a Hong Kongem rozhodne udělat si cestu kolem světa a seznámit se i s jiným typem gambleření. Jeho místo tak musí obsadit někdo jiný. A v nabídce jsou rovnou dvě ženy - Anita Mui jako Singova sestra a Carol Cheng jako Queen of Gamblers. Už příběh AftW byl hodně praštěný, ale Top Bet nasazuje významu "magořina" ještě vyšší laťku. Bohužel. Místo sympaťáka Chowa je tu sice krásná herečka Anita, bohužel její postava je většinu filmu nesympatická namyšlená potvora a Carol, jež má zase ve scénáři roli, kterou dokážu popsat jako tupá afektovaná kráva. Krávy prominou. Takže jen za 3. Jsem rád, že jsem to viděl, ale asi si to už nikdy nezopakuju. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Hong Kongu v Číně a v Taipei City v Taiwanu. (Epistemolog)

Reklama

Reklama