Reklama

Reklama

Invocation

  • Slovensko Vyvolávanie (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
Velká Británie, 2013, 3 min

Režie:

Robert Morgan

Scénář:

Robert Morgan
(další profese)

Obsahy(1)

Krátký, částečně loutkově animovaný příběh o tom, co se stane, chcete-li animovat medvídka v kulisách temného lesa a při manipulaci s kamerou potřísníte kinofilm vlastní krví. (Tom_Lachtan)

Recenze (6)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj domáci maznáčik môže disponovať šialenými myšlienkami ako vrátiť "požičané". Napriek originalite, bábkové divadlo ma nikdy nebavilo - 50% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Krátké, hravé a mající plyšového medvídka v kulisách temného lesa. No a proč ne? Režisér má řemeslo v malíku (a kdo ví kde ještě jinde) a tahle záležitost působí víc než co jiného jako malé odskočení od náročnější látky jen tak pro obveselení mysli, na víc než tři minuty by to nejspíš nestačilo, ale v tom je holt síla krátkometrážáků. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší snímek co jsem od R. Morgana viděl..... o pár minut později. Tak už to neplatí nejslabší snímek je Belial's Dream. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice jsem se dočkal trochu něčeho jiného, než bych v prvních vteřinách očekával, ale i tak jde o celkem slušný krátkometrážní počin. Do toho šíleného střihu to mělo i docela potemnělou atmosféru – potom se vše změnilo v bizarní show. Nicméně to neznamená, že by se mi to nelíbilo. Prostě zvláštní (ne)medvídek v akci… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Práca animátora môže byť dosť nebezpečnou prácou. Vo svete fantázie a hororu sa môže stať skutočne všetko a tak sa v tomto prípade úlohy obrátia. Skvelé. ()

Reklama

Reklama