Reklama

Reklama

Guo chan Ling Ling Qi

  • Hongkong 國產凌凌漆 (více)

V Číně je ukradena nedocenitelná kostra dinosaura, hlavním podezřelým se stává nepolapitelný kriminálník známý pod přezdívkou Muž se zlatou zbraní. Na vyšetřování případu je povolán zapomenutý neschopný tajný agent Ling Ling Qi, který v utajení na venkově vede řeznický stánek. Odjíždí proto do Hong Kongu, aby se setkal se svým kontaktem, krásnou Siu Kam. Netuší však, že ta je najata Mužem se zlatou zbraní s cílem jej zabít. (Raztubyl)

(více)

Recenze (22)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodií na bondovky. Tajný agent Stephen Chow musí zabránit muži se zlatou zbraní, aby ukradl hlavu zkamenělého dinosaura a prodal ji překupníkovi. Jenomže všichni ho chtějí zabít - jeho partnerka, dvojice hong kongských agentů i generál, který ho vyslal na misi. Nebude to mít lehké a bude ho stát hodně úsilí, aby zachránil svůj dokonalý účes... Kam se na tenhle film hrabe Johnny English. Spousta akce, humoru a jak už je u čínských akčních komedií běžné, i překvapivé množství krve. Poloha dokonalého agenta Stephenovi sedí, zdejší verze "bondgirl" je nádherná a hlavní padouch umí být opravdu zákeřný. Doporučuju! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Od Chowa jsem už viděl výrazně vydařenější kousky, přesto tahle Bondovka svoje kvality má. Vtipy jsou poměrně dobré, ale jejich kadence není dostatečná a film tak obsahuje zbytečně vaty. Drsňácky Chow s neustálým žvárem v hubě je ale docela sekáč. Překvapila hromada krvavě popravených mrtvol, ale proti gustu :) ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Šialenstvo v podaní Stephena Chova so všetkým čo k to mu patrí. FIlm exceluje po všetkých stránkach. Ako paródia, ako akčný film, čierna komédia a dokonca sa dostane aj na romatiku. Naviac to má krásnu atmosféru oldschoolových honkongských akčňákov. Namixované tak ako to dokáže iba Stephen Chow. Odporúčam každému, kto ulietava na jeho posledných filmoch. (Shaolin Soccer, Kung Fu Mela) (10/10) ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Jedna z nej asijských komedií co jsem měl tu čest vidět (takhle by to mohlo vypadat kdyby byl Brooks číňan),-a ty neskutečný,po východoasijsku lehce infantilní hlášky- ,,.......to jako ten obrovskej ještěr z Ruskýho parku?" ,,To nevím ,já viděl jen Jurskej park." ,,No já myslím toho ohromnýho,co žral děti." ,,Fuj,to by žádnej lidově demokratickej ještěr neudělal!" --Čím mě ale tentokrát naprosto odrovnali, byla špiónská superstolička ,sloužící k sezení při dlouhodobém pozorování podezřelých okolností! ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Od parodie člověk často neočekává víc než slepenec více či méně trapných scének okorunovaných rádoby vtipným pitvořením hlavního hrdiny. From Beijing with Love se naštěstí celou dobu drží tak nějak v přijatelných mezích a nabízí i několik akčních a napínavých sekvencí, takže kromě toho že je to film vtipný, je zároveň i docela zábavný. Zlatý hřeb večera je ultimátní zbraň, která budí opravdu respekt ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Jméno hlavního hrdiny Ling Ling Qi v překladu znamená "Nula Nula Sedm". Originální název Guo chan Ling Ling Qi lze přeložit jako "Lokálně produkovaný Nula Nula Sedm". (Raztubyl)

Reklama

Reklama