Reklama

Reklama

Hui hun ye

  • Hongkong 回魂夜 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V jednom z bytových věžáků na okraji Hong Kongu drží rodina Li smutek po smrti své babičky. Noc, kdy se má její duše navrátit, se najednou ztratí jejich jediný syn. Zatímco jej bezpečnostní služba spolu s rodinou hledá, narazí Kwan, další obyvatelka domu, na podivného týpka v kabátu a slunečních brýlích, jenž mluví se svou květinou. Mezitím se duch babičky vtělí do malého Liho a začne nahánět obyvatele a ochranku. Po chvíli se ale zjeví týpek v kabátu, zneškodní ducha a zase zmizí. Když se Kwan rozhodne podivína najít, zjistí, že si říká Leon, žije v blázinci a živí se jako krotitel duchů. (Raztubyl)

(více)

Recenze (5)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow hraje Leona, muže oblečeného do černého baloňáku, v kšiltovce a s kulatými slunečními brýlemi, který pije pořád mléko a všude s sebou nosí kytku, která mu napovídá, kdo je duch. Živí se totiž jako krotitel duchů. Pokud není zrovna zavřený v ústavu pro choromyslné... Šílený žánrový mix, něco na způsob korejského filmu Save the Green Planet! Základními stavebními prvky jsou komedie a horror. Jejich citlivým zkloubením vzniká hodně bizarní podívaná, přeplněná popkulturními odkazy a narážkami. Šílené komické výstupy střídají hodně nadsazené krvavé (například usmažení člověka mikrovlnkou) či děsivé scény, které navíc opravdu fungují (alespoň v mém případě). Příjemně naplněných devadesát minut. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Absolutní asijská pecka! Některý scénky sice dementní a klasický přehrávání všudypřítomný... ale něco je dokonalost ;) ()

Reklama

JimiH 

všechny recenze uživatele

Zběsilá parodie na Leona a duchařské filmy s neskutečnou kadencí vtipů rozdílné kvality. Zda příběh dává smysl i to zda Chowovi odpustíte slabší druhou polovinu, si musíte ujasnit sami. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když si myslím, že mě Stephen Chow nemůže něčím překvapit, narazím na něco, z čeho mi jde hlava kolem. Out of the Dark aspiruje na zatím nejšílenější „chowovku“, jakou jsem kdy viděl. Vše důležité naleznete v komentáři Korduse. Předem varuji, že na první zhlédnutí je film takřka nepochopitelný. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Chow to zase v tomhle filmu perfektně rozbalil, do 80 minut napumpoval zase notnou dávku pořádného humoru, který mě zase několikrát rozsekal. Tímto snímkem jsem si opět spravil chuť. Na nejšílenější chowovku to sice nemá, stále je to 60 million dollar man. Celkově opět skvělá zábava a humor 90 %. ()

Zajímavosti (1)

  • Film v Hong Kongu po uvedení do kin naprosto propadl a dodnes je tam považován za Chowův nejhorší kousek. Naproti tomu na západě je díky svému černému humoru velmi oblíbený. (Raztubyl)

Reklama

Reklama