Reklama

Reklama

Jiu pin zhi ma guan: Bai mian Bao Qing Tian

  • Hongkong 九品芝麻官白面包青天 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zkorumpovaný soudce nejnižšího stupně Bao Zheng je za svou povahu nenáviděn celým městem. Když však dostane případ Chi Siu Lin, která jako jediná přežila masakr své rodiny a je přesto obviněna z vraždy svého manžela, odmítne úplatek a snaží se dokázat její nevinu. Při obstarávání důkazů na místě činu je však zatčen a po útěku se svým strýcem Yau Waiem se snaží dosáhnout zpátky svoje postavení. (Raztubyl)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

wakage 

všechny recenze uživatele

Zkorumpovaný úředník Stehen Chow udělá za peníze cokoliv až do doby, kdy se na první pohled zamiluje do krásné Siu Lin. Od té doby se rozhodne hájit poctivost a spravedlnost za každou cenu. Toto rozhodnutí však přivede jeho samotného do vězení. Po útěku se vydává na cestu do hlavního města, aby se domohl spravedlnosti na vyšších místech. Film nabitý super hláškama a neuvěřitelnými gagy Stephena Chowa nenechá bránici odpočinout. Např. trénink rychlosti mluvení (což Stehen Chow trénovat ani nemusí) a následný ústní souboj s celým osazenstvem nevěstince, je brilantní. Stehen Chow opět nezklamal. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch průměrnějších, ale stále proklatě zábavných Chowovek, akorát by to sneslo trochu zkrátit, jinak Stephen Chow tu ze sebe zase chrlí jednu hlášku za druhou, produkuje samý vtipný scénky, z čehož nejbrutálnější je jak se učí bojovat na lodi a pak když nacvičuje smrtící rychloukecávání, kdy si to pak následně rozdá s asi 15ti ženama a vyhraje!!!! Neuvěřitelný. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

První polovina byla pro mě méně zábavná než druhá (možná to bylo způsobeno tím, že jsem se na první půli díval dost unaven). Ve druhé to Chow už ale zase pěkně rozjel, zvláště, co se dostane do něvěstince, kde se Chow naučil skvěle hádat, což pak zužitkuje později v důležité obhajobě. Závěrečný komediální masakr už mě dostal dokonale, zvláště jak Chow uráží nejvyššího eunucha, kostry obětí či scéna s gilotinou. Perfektní komedie, ve které není o hlášky nouze a která také skvěle graduje. 85% ()

Reklama

Reklama