Reklama

Reklama

Black Sugar

Krátkometrážní / Fantasy / Horor / Thriller
USA, 2013, 11 min

Obsahy(1)

Partička teenagerů dostane roupy, a tak si dají sraz v opuštěné budově, kde tu a tam dělají „neplechu“. Dnes však nebudou jen popíjet pivo, ale hodlají ochutnat i nová „cukrátka“. Nemají však ani tušení, že po jejich pozření se dostanou do světa plného halucinací a nejděsivějších nočních můr, které je můžou stát jejich mladý život… (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Námět sice nebyl dvakrát originální ale v dobrých rukách by z toho mohla být solidní krvavá nebo aspoň atmosferická podívaná. Výsledek ? Po pozření začíná prozření a já hned věděl že tohle nedopadne dobře. Nudné a řekl bych až dětinské. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Partička teenagerů dostane roupy a tak si dají sraz v opuštěné budově, kde tu a tam dělají „neplechu“. Dnes však nebudou jen popíjet pivo, ale hodlají ochutnat i nová „cukrátka“. Nemají však ani tušení, že po jejich pozření se dostanou do světa plného halucinací a nejděsivějších nočních můr, které je můžou stát jejich mladý život… Ze začátku jsem si říkal, že všichni čtyři usmrkanci jsou leda tak na ránu a já budu sledovat další amatérskou hovadinu. Po konzumaci sladkostí s černou náplní uvnitř, se však přesuneme do děsivého světa plného okřídlených a slizkých monster a zábava začíná. Triky docela ušli, kombinace halucinací, boje o přežití a reality se jim taky docela povedla. Takže v mých očích jde o průměrný kousek, který určitě stojí za pozornost… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ach, tá mladícka nerozvážnosť! Skúšať všetko, čo je vraj ´´dobré´´. Z frajeriny, nedostatku vedomostí, alebo len preto, že to tak v tejto vekovej kategórii chodí. Takže potom smola. ()

Reklama

Reklama