Reklama

Reklama

Dust

Krátkometrážní / Drama / Thriller / Fantasy
Velká Británie, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Povídka s příznačným názvem „Prach“ je krátký příběh o muži (Alan Rickman), který jednoho dne sleduje mladou holčičku a její maminku (Jodie Whittaker) po cestě domů ze školy. Až do setmění čeká před jejich domem, aby mohl nepozorován vniknout dovnitř. (makimarketa)

Recenze (17)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedená bizarnost, opravdu překvapivá, která počítá s tím, že od Alana Rickmana dost pravděpodobně nikdo nikdy nečekal, že by mohl hrát zrovna... A to vám neprozradím. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tajemnou thrillerovou atmosféru zabije směšný over the top konec aneb jak snadno dokáže poslední záběr zruinovat celou pointu jinak podmanivého kraťasu. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ktorý pobavil a hlavne prekvapil, keďže ho na začiatku nemáme šancu uhádnuť. No od Alana Rickmana som čakal trochu presvedčivejšie herectvo, bez ohľadu na nedostatok priestoru a bizarnosť jeho role. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

6 minút som nevedel, čo sa deje a bol som celkom v napätí až pokým všetko nepochoval čudný a uletený záver. V konečnom dôsledku, Dust za tých 7 minút života aj napriek tomu asi stál. 65% ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

|7/10] Krátkometrážne filmy nevyhladám, tento som si pozrel kvôli Rickmanovi a musím uznať že je to dobré. Príbeh chlapíka, sledujúci ženu s dietatom až domov a najviac ma dostal ten nečakaný záver. Tak prekvapivý, že neviem či zlý alebo dobrý, každopádne som sa na tom zasmial. :-D ()

Anne.Rose 

všechny recenze uživatele

Co asi může chtít takovej ošuntělej chlap po matce s dcerou? No, na konci budete, troufám si říct, nevěřícně zírat. ()

joxerveliky 

všechny recenze uživatele

Perfektní ztvárnění! Při druhém shlédnutí už geniální nápovědy neuniknou (např. motýlek na klice). Tohle prostě nemělo chybu a Rickman tomu vtiskl neskutečný nádech! … avšak pro našince, bez většího rozhledu, zdá se silně zmatečné dílo (jak čtu některé komentáře). Než napsat obratem komentář o bizarním, nepovedeném a evidentně nepochopeném závěru, není lépe zkusit na základě indícií něco vygooglit? ()

Carne.Silver 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem všelicos, podivný chlápek sleduje ženu a dítě, co z toho může asi vyjít,ale tohle mě na konci dost překvapilo, prostě brilantní ! ()

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Dobře, krátkometrážní snímky zásadně zkouknu jen kvůli obsazení, tady nepřekvapivě kvůli Rickmanovi. Pořád jsem čekala, co se nakonec vyklube z toho, že tak "nenápadně" sledoval matku s malou dcerkou. Ale ... Tohle snad nečekal vážně nikdo. Pobavilo a dokázalo, že všechno může být nakonec úplně jinak ... ()

Reklama

Reklama