Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Valantino (Stephen Chow)  je smolař, kterému ve svatební den utekla přítelkyně Kwan (Teresa Mo). Kvůli ní má potíže s místním mafiánským bossem Pingem (Niu Tien). Mezitím se jeho bratr Tai Te (Roy Cheung) dostane do průšvihu se stejným šéfem. Pravá ruka bosse (Wah Yuen) přinutí bratry okrást bohatého šéfa o kufr plný peněz s tím, že si kořist rozdělí. Ve ztřeštěné komedii plné intrik, podvodů a záměn postav si jednu z hlavních rolí zahrála jedna z nejhezčích Číňanek Amy Yip roli Apple, kterou bratři využijí, aby bosse svedla. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání v podobě laciné komedie, s místy nechutným humorem a nic moc herectvím. Celou dobu sledování filmu jsem se nemohl zbavit dojmu, že to je nějaký remake francouzské situační komedie o podvodníčcích, kteří se snaží převézt navzájem. Dialogy mi přišly velice křečovité, film postrádá potřebný spád. Zatím nejhorší „chowovka“. 30 % ()

Mol 

všechny recenze uživatele

I'LL NEVER TELL MY NAME IN THIS EVIL WORLD! Teda to byla zase šílenost. Akční nářezy z HK můžu, ale komedie jsou fakt šáhlý. Infantilní humor, ale přiznávám, že když Valantino padal ze schodů a čistil si při tom zuby, tak jsem se smál a bavil. To samý, když si česal vlasy pod vodou, pochcal postel, na kterou se nakonec teda i vysral. Mno a na konci mlácení bosse, kterej má masku prasete? Neskutečný. ()

Reklama

Reklama