Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek fotbalu a tohle prostě nemůžu uznávat. Co to je?? Jakej šaolinskej fotbal. Jdětě do řitě. Hráči po hřišti skáčou a dělaj všelijaký kung - fu techtle mechtle a do míče kopou jako kdyby měli v nohách dynamit. No, to by se ještě dalo přežít a někdy (když se třeba brankáři, samým horkem, roztečou rukavice a oblečení) jsem se i pousmál. Ale to jak se soupeřovi hráči postaví před brankáře a začnou na něj střílet hlava nehlava, jakoby se zastavil čas...no prostě tím chci říct, a co nějaká obrana? Místo toho aby spoluhráči pomohli svému brankáři, tak někde v pozadí nečině přihlížejí jak ze soupeřových kopaček na jejich golmana srší jedna střela za druhou. Sorry, ale veškerá realita, pravidla a taktika fotbalu, je ta tam a to nemůžu jen tak přehlédnout. Takhle prznit mojí oblíbenou hru přeci nejde. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborná sportovní komedie s neméně dobrou hudbou. Je vidět, že si tvůrci s triky dali opravdu záležet a hlavně v posledním zápase je to brutálně znát. Hned jak začal tak sem se řezal smíchy až do konce. Tak výbornou fotbalovou scénu jsem ve filmu snad ještě neviděl. Ale nedá se upnout jen na tuhle část filmu. Celý film stojí za shlédnutí například když se začínají učit fotbal. Opravdu originální téma na zatím nepříliš využitý sport ve filmech až na pár vyjímek. ()

Reklama

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

TOHLE je absolutně nepřekonatelnej zážitek, v druhý půlce mě tak bolelo břicho že jsem to musel zajíst, ale nešlo to, protože me strašně bolela spodní čelist od záchvatů smíchu. DOPRDELE, tohle je jedna z nejdokonalejších parodií co znam. Všim, absolutně všim. Po dokoukání jsem se okamžitě rozhodl, že od tohohle chlápka chci uplne všechno ve sbírce. Nááářez. Vážně, brutalita. To se snad ani nedá popsat. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Tento film asi nešlo nevidieť, pretože svojho času ho takmer stále vysielali na Markíze. Videl som ho ešte ako menší a pamätám si, ako som s kamarátmi pred panelákom skúšal hrať podobne futbal. Film ako taký nie je zlý, má dosť vtipný dej a určite ma niečo do seba, len možno nie som ten správny divák, ktorého takýto film vie skutočne zabaviť a dostať natoľko, aby ma aj naozaj bavil. Preto mu dávam 40%. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

kung fu hustle sa mi páčilo oveľa viac, čakal som po všetkých tých kladných ohlasoch, ktoré som počul, oveľa väčšia srandu, ostalo to pri pár úsmevných fóroch, ale celkový nápad hodnotím celkom originálne, najväčší problém je asi v tom, že S. Chow ako filmár má problém udržať si žáner a príbeh, preto to je také nejaké rozbité ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V italské verzi jsou všechny hlavní postavy nadabovány profesionálními fotbalisty (Damiano Tommasi, Vincent Candela, Marco Delvecchio, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Pancaro a Angelo Peruzzi). V americké verzi Stephen Chow dabuje sám sebe. (Morien)
  • Shaolinský fotbalista předvádí humornou poctu legendě bojových umění Bruci Leemu. Nosí stejný účes a hraje i ve stejné žluté kombinéze, jakou měl na sobě Lee ve filmu Hra smrti. Když ho odnášejí z hřiště, tak má na sobě stejné brýle, jaké nosíval Lee, a leží na nosítkách ve stejné pozici, v jaké byl Lee položen v rakvi v Hong Kongu. (Morien)
  • Na většině území Číny byl film zakázán, protože před uvedením v Hong Kongu nečekal na patřičná povolení. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama