Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer na tuto ujetou podívanou byl jsem zděšen z toho co se přede mnou odehrávalo. Moje zděšení přetrvávalo i v prvních minutách celého filmu ale později jsem přistoupil na režisérovu hru a docela slušně se bavil. Opravdu to chce vypnout všechny mozkové závity a jen se bavit. Jinak se na toto dílo ani dívat nedá protože ať se na to díváte jakkoliv musíte uznat, že to je hrozná blbost. Většina scén se vymyká jakémukoliv rozumnému chápání a nazývat nějakou ze scén "reálně vyhlížející" by bylo urážkou slova realita. Škoda, že mezi zábavnými scénami je i dost trapných. Ale jinak je to celkem sranda. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

V žánru "fotbalová komedie vycházející z bojových umění shaolinů" je tenhle film nejlepší. A asi taky jediný. Pošahanost sama dovedená do stavu dokonalosti, která diváka buď strhne nebo znechutí. Doporučuji všem fandům fotbalu, ale i jeho zapřísáhlým odpůrcům, protože takhle jste se ještě u fotbalu nenasmáli. Já brečel smíchy, několikrát. 100% = 5/5 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu dost rozporuplný film. Jsem zvyklý na kdejakou asijskou „ujetinu“, ovšem tady se střídaly doslova nudné a trapné pasáže s opravdu povedenými, u kterých jsem se nejen zasmál ale i pobavil nad prazvláštní choreografií. Postavy samy o sobě nebyly nejhorší – všichni ti šaolinští bratři a jejich schopnosti + hnusná ale jinak pohledná Vicki Zhao jasně nejzajímavější na celém filmu. Hlavním tahounem samozřejmě bezkonkurenční Stephen Chow a jeho staré botky s „Hello Kitty“. Zavřu obě oči a vlepím tomu průměrné tři hvězdy, ale mám k tomu spoustu výhrad… ()

Derek 

všechny recenze uživatele

číňania majú extrémny zmysel pre humor (stačí si pozrieť sport bakka), ktorý nemusí byť každému po vôli. ja som sa u tejto futbalovej komédie skvele bavil a to ako pri zápasoch (špeciálne efekty nie sú nič moc extra ale to vôbec nevadí) tak i pri scénkach kde sa zdánlivo nič nedeje. občas je to geniálne vtipné a rozhodne to stojí za zhliadnutie. za pozornosť stojí i celkom slušná hudba. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto. Opravdu líto. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy dal takovéto hodnocenní komedii. Je to opravdu smutné. Ale těch 5* nezruším, ani kdyby jste mě hodili do hřiště hrát proti Stephenu Chowovi. Geniální spojení vtipu, ironie a bojového umění, kterému se snad vyrovná jen Kung fu mela, která cituje snad každý film o bojovém umění natočeném v HK. Tohle je přesně ukázka jak jednoduše a přesto kvalitně jde naložit s parodií. Autoři Scary movie se mají ještě hodně co učit. Jen doufám, že takovýchle snímků bude ještě hodně, abych se taky někdy zasmál, protože ty americké komedie nasahají tomuto zázraku ani po kopačky. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Aby její hlava vypadala jako oholená, musela Zhao Wei denně strávit v maskérně 8 až 10 hodin. (Morien)
  • V Chowově dalším filmu Kung-fu mela se objeví narážka na tento film. Chow tam narazí na pár kluků hrajících fotbal, vezme jim míč, předvede pár triků, potom ho rozšlápne a zakřičí "Už žádný fotbal!" (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama