Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Celkem vydařená komedie řekl bych. Taková naivní, ale dobrá. K nějakému tomu odreagování myslím, že tohle je vhodný film. No rozhodně sem se nasmál. Hlavně mě dokázela rozesmát scéna, když ten fotbalový tým hrál úplně první zápas v soutěži. Soupeři se jim smáli a sotva to začalo, tak dali góla a soupeři se ani nehnuli. To mě fakt dostalo. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Hong Kong / Čína prežívajú zlaté časy. Rozvinutý komunizmus nivočiaci všetko od ľudskej mentality, cez prírodu končiac u filmovej tvorby. Aj keď si mnohí ľudia myslia, že tento režim tu má úpadkovú tendenciu, nie je tomu celkom tak. Priblížiť si to môžeme na nasledujúcom pseudofilme. Zámerom bolo sparodovať nejakých iných filmových kolegov z tejto brandže, no výsledkom je katastrofálna skomolenina záberov a scén s absolútne amatérskymi nehercami. Pokus ako zabaviť nestranného diváka zlyháva tak do 15 minút od úvodnej klapky. Upotení číňankovia sa naháňajú za loptou a robia vývrtky ako v žiadnom inom filme, seriáli, či priestore vôbec. Predstavte si námatkovo stredový kruh v ňom ležiaceho nuďasa a asi 10 ďalších nuďasov ako sa k nemu približujú hádžuc šmýkačku. Alebo fauly ako kopanec do krku s následým trojitým vrutom. Núdza nie je ani o absurdity šipka do brvna, či salta cez celé ihrisko. Divák sa cíti zvláštne, pokiaľ mu nie je 5 a menej a to ešte urážam opice. Ak to malo vyznieť ako komédia, tak to tak určite nevyznelo, pretože za 17 juanov sa dobrý film určite natočiť nedá. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Od téhle doby se chci naučit kapueru, chci umět vše, co umí oni! Takový kříženec tekkena s fotbalem, troška kung-fu, a je z toho výborná parodie. Ke konci už to byl pěkný masakr. Docela mi ten hořící míč připomínal tekken ball mode, co hráji s bráchou a bratrancem, ty velký damage do balonu odzadu a pak stačí jedna chyba a celej život je pryč. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

kung fu hustle sa mi páčilo oveľa viac, čakal som po všetkých tých kladných ohlasoch, ktoré som počul, oveľa väčšia srandu, ostalo to pri pár úsmevných fóroch, ale celkový nápad hodnotím celkom originálne, najväčší problém je asi v tom, že S. Chow ako filmár má problém udržať si žáner a príbeh, preto to je také nejaké rozbité ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

- "How they fly like that?" - "It must be special effects." ... mám takový menší zlozvyk. vždy, když se chci podívat na film, který mám již delší dobu ve "chci vidět", tak narazím na nějakou random kravinu a tu si pustím místo toho. zaujal mě originální nápad; komedie o kung-fu fotbalistech? kdo to kdy viděl? některé věci nedávali smysl (například, jak mui najednou neměla akné.. asi si došla na kosmetiku, kdo ví), ale jinak vtipy byly úžasný a efekty (na rok 2001 překvapivě uvěřitelné CGI) taky skvělý. a ty kopačky na konci byly strašně cute!!! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V Chowově dalším filmu Kung-fu mela se objeví narážka na tento film. Chow tam narazí na pár kluků hrajících fotbal, vezme jim míč, předvede pár triků, potom ho rozšlápne a zakřičí "Už žádný fotbal!" (Morien)
  • Na většině území Číny byl film zakázán, protože před uvedením v Hong Kongu nečekal na patřičná povolení. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama