Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tang Bo Hu je básník a malíř, jehož sláva nemá obdoby. On sám je však nešťastný ze svého života, především ze svých sedmi manželek, které od něj neustále požadují peníze na hazard. Jednoho dne však zahlédne krásnou služku Chou Heung a zamiluje se do ní. Aby si získal její srdce, převleče se za chudáka a sežene si práci jako sluha v domě její majitelky, bohaté madam Wah. (Raztubyl)

(více)

Recenze (5)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Čekal sem "klasickou" kung-fu komedii ve stylu J. Chana, ale tohle? Některé vtipy opravdu mega povedené a Stevie Chow je proste borec, jeho filmy mám moc rád, tohle není výjimka. Pobavil hodně, ale přeci jenom za pět to nebude, ale slušných 75% pro mě určitě. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele

film ma rychly spad, uz po 5. minute zistime akym stylom sa asi bude film uberat. miestami sialena komedia, plna roznych vtipov (casto HK vtipov, ktore nam mozu pripadat divne), absurdnych situacii (napr 8 manzeliek sa chce naraz obesit lebo ich uz nema rad) casto dotiahnute uplne do konca (zapas o najubohejsieho chudaka pred branami). skoda ze v tretej stvrtine to bolo take poslabsie, aj vtipov bolo menej, ale zaver bol nadupany az som bol prekvapeny. celkovo hodnotim velmi pozitivne, necakane skvela HK komedia.Stephen je skvely presvedcivy herec a mladsia Gong Li tiez nebola na zahodenie ;) ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Několik epických scén (kreslení za pomocí lidského těla, kung-fu sekvence), čarokrásná Gong Li a velký tlak na humor za každou cenu. V důsledku toho snímku schází i základní dějová logika a některé křečovité snahy být za každou cenu vtipný (soutěž o největšího chudáka) jsou útrpné. Přesto kvůli výše uvedeným kvalitám stojí za vidění. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Komediální pecka přecpaná plejádou těch největších hongkongských hvězd v čele se Stephenem Chowem v roli učence, kterému až na opravdovou lásku nic nechybí – šarm, peníze, spousta manželek (fúrií) – a který je ochoten za opravdovou lásku vskutku schopen všeho. Obrovská zábava a pro fandy Stephena Chowa nutnost! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama