Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velitel speciální zásahové jednotky Hong Kongské policie Chow Sing Sing očekává, že bude za své zásluhy povýšen. Místo toho je však převelen k dopravní jednotce. Poté, co si z něj jeho minulí podřízení dělají srandu Sing odejde od policie. Když se ale dozví že na místní střední školu mají zaútočit teroristé, rozhodne se dostat se na školu a zneškodnit je. Stejně jako minule mu v tom pomáhá policajt v přestrojení Tat. (Raztubyl)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už mi to nepřijde až tak nařachané jako první díl, ale pořád je to dost dobré a v té škole to prostě nějakým způsobem funguje. Jsou zde nové, humorné scény, film zbytečně nevykrádá svého předchůdce a celkově to opět baví, tentokrát i té akce mi přišlo trochu víc, i když mi Stephen Chow seděl spíše jako ten nejistý studentík. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar průměrné jedničky. Sing, který je z nějakého důvodu degradován, odchází od policie, ale jeho policajtský duch mu nedovolí přihlížet, když se k němu dostane informace o chystaném teroristickém útoku na školu, jíž navštěvují děti velvyslanců. Dočkáme se variací na vtipy z jedničky a vůbec celý film působí, jako by šlo o zrecyklovaný zamítnutý scénář pro první díl. Pár dobrých scén paroduje akční fláky z 80. let. Toto zklamání hodnotím 40 %. ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

I když první film byl skvělý nářez, tak i když je pokračování docela slabé příběhem, masakrální humor mu vůbec nechybí (cha cha při judu, či maska ze simpsnu ve fast foodu). I přes některý chybky, to není žádné zklamání, protože i tak, koho baví skopičiny Chowa a Tat Nga (v outfitu Terminatora alá Arnold mě dostal), nebude vůbec litovat. 75% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama