Reklama

Reklama

Silent Things

Krátkometrážní / Drama
Velká Británie, 2010, 12 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento krátký snímek pojednává o Jakovi (Andrew Scott), který má Aspergerův syndrom, a jeho kamarádce Charlottě (Antonia Campbell-Hughes). Je to o přátelství, jež podstoupí zkoušku poté, co se mezi nimi objeví mladá dívka Amy (Georgia Groome). (Frontside)

Recenze (4)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Herecký výkon Andrewa Scotta je naprosto totálně vynikající! Bohužel ale kromě jeho výkonu je snímek spíš průměrný ... Příběh je zajímavý, je velmi dobře natočený, ale tak nějak nudný. Možná kdyby nechali postavy mluvit, měla bych na film jiný názor, ale bohužel ... Každopádně stojí za to vidět! ()

KajunkaB 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle byl celovečerní film, tedy za předpokladu že by postavy více mluvily, vůbec bych si nestěžovala. Má to skvělý potenciál a Scott je výborný, byť pronese tak tři věty, hraje výrazem obličeje a to pro těch dvanáct minut bohatě stačí. A ona nejvypjatější scéna? Krásná ukázka přátelství. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Super herecké výkony, tím to ale bohužel končí. Přijde mi, že film vlastně nic neříká (doslova), děj nic nikam neposouvá. Je tam několik vážně povedených momentů, které skvěle a až bolestně ukazují pocity postav. Podle mě by to chtělo trochu propracovat, trochu rozvinout a mohl by z toho být i skvělý celovečerní film, v téhle verzi se to sice vidět dalo, ale že bych si to nějak užila, to se říct rozhodně nedá. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Andrew Scott hrál vážně skvěle, ostatní výkony nebyly zlé, celkově vzato to sice žádné drama nebylo, ale to je asi jedině dobře, poslední dobou se takové filmy moc nenatáčejí. Možná bych občas nějaký záběr poupravil nebo přidal, ale taky dobrý. Dojemný krátký film. 90% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama