Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jung Koo se živí jako profesionální nájemný podvodník. Kit je poctivý manažer, který se právě zamiloval do nové kolegyně Lucy. Kitova nadřízená Macky najme Jung Koona, aby zařídil jeho vyhazov práce a aby rozbil jeho vztah s Lucy. Jung Koo se proto vydává za dlouho ztracehého syna Kitova otce Yan Chiho. Oba dva mu uvěří a přijmou ho do své rodiny a nechají bydlet ve svém domě... (Raztubyl)

(více)

Recenze (5)

Shit 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow je prostě zábavnej chlapík a dokazuje to už i tady, i když první půlhodinu to trošku vyčkává, ale pak to tam Chow rozjede a je se fakt neustále čemu smát, jelikož jeho vychytávky na napálení jsou fakt naprosto hustý a ještě mu ve filmu zdatně sekunduje Andy lau, ale přece jenom Chowův Shaolin Fotbal a nebo Kung-fu mela se mi líbily ještě o něco víc ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Film známý také pod názvem The Ultimate Trickster. Chcete se někoho zbavit? Někoho dovést k nepříčetnosti? Mám pro vás řešení. Najměte si Stephena Chowa, Experta na triky- ano, velké E je vskutku na místě - a úspěch je zaručen. Jeden lepší komický výstup než druhý nenechal moji bránici ani chvilku odpočinout a já musel místy film zastavovat, abych se mohl dosyta vysmát a zároveň neztratit nic z této úžasné komedie. Andy Lau není pravda komik, a tak si většinu filmu pro sebe bezostyšně krade Stephen Chow, Andy mu však zdatně sekunduje a v dramatických vložkách rozhodně nezůstává pozadu. Potřebujete lepší doporučení? Vy jste to ještě neviděli? 95 % ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Postava, která se živí praktikováním kanadských žertíků a nachytávek... Může být pro ni vhodnějšího herce než Stephena Chowa? Není a naštěstí je do ní obsazen. Právě Chow strhává veškerou pozornost na sebe a nikdo mu nestačí - dokonce ani ve vedlejší roli (jako vždy skvělý) Andy Lau. Btw: Závěrečný "fight" je naprosto ultimátní. 75 % ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale zábavná komedie od Chowa, která graduje v pozdějších fázích, kdy mě dostal tanec, při kterém Lau s Ng Tatem převlečený za ženu, skvěle poradili s dotírajícími bodyguardy. Poslední půlhodina filmu je komediálně dobře našlapaná. Celkově 60 %. ()

Reklama

Reklama